Hyggelig badmintonklub holder åben træning

Hareskov Badminton inviterer til åben træning den 7 og 14. maj.- Foto: Lena Selander Bitsch.

Hvis man har erfaring med at spille badminton og gerne vil være en del af en aktiv og særdeles hyggelig klub, så er chancen der nu. Hareskov Badminton supplerer i år medlemsskaren ved at holde åbne træninger for nye medlemmer. Det sker tirsdag den 7. og 14. maj klokken 19.15 til 21.00 i Hareskovhallen så alle voksne kan bare møde op.
For otte år siden kom Christian Svenningsen ind i bestyrelsen for Hareskov Badminton, og for tre år siden blev han formand for klubben, som i årevis har ligget stabilt på 140 til 170 medlemmer – her af er de 50 ungdomsspillere. Han nyder godt af en aktiv bestyrelse. Tre bestyrelsesmedlemmer tager sig af ungdomsafdelingen. Andre står for juleturneringen, klubmesterskabet og holdturneringen. Og så er der festudvalget. For i Hareskov Badminton handler det meget om hygge.
– Mange af de trofaste medlemmer er flyttet fra byen, men spiller stadig i klubben. Det sociale trækker rigtig meget, fortæller Christian Svenningsen.
Ikke mindst det årlige klubmesterskab er lidt af en begivenhed. Hallen var fyldt med glade badmintonspillere tre dage i træk. I cafeteriet blev der serveret flæskestegssandwich – 135 blev der solgt. Der blev sluttet af med en fest lørdag aften.
– Det er en hyggelig klub, hvor vi gerne vil spille noget god badminton. Vi vil gerne have lidt flere med. Især nogle som har prøvet at spille badminton før, forklarer Christian Svenningsen.
Hareskov Badminton bruger ingen penge på elitebadminton, derfor er kontingentet ikke steget de sidste mange år.
– Klubben kan hvile i sig selv. Vi har en god økonomi. Vi bruger ellers en del penge på ungdomsarbejdet. Men generelt har vi den holdning, at pengene skal tilbage til medlemmerne. Vi skal ikke tjene penge, og vi har ikke nogen, som vi skal sponsorere, forklarer Christian Svenningsen.
Det er årsagen til, at kontingentet kan holdes på 950 kroner årligt plus boldpenge for voksne. Man spiller derfor en hel sæson for maksimalt 1800 kroner.
Hareskov Badmintons ungdomsafdeling træner mandag og torsdag klokken 16 til 18. De voksne har træningstider mandag, tirsdag og torsdag aften. Onsdag er der frit spil i hallen for klubbens medlemmer med børn
– Der er ingen træner på de voksnes hold, men der er struktur på det. Man bliver inddelt efter niveau, og der bliver sat kampe i gang, forklarer Christian Svenningsen.
Klubben deltager desuden i DGIs motionistturnering med fire hold.

Christian Svenningsen, formand for Hareskov Badminton, lægger vægt på hygge og god badminton.
Facebook
Reddit
Twitter
LinkedIn
Pinterest