Inspirationsmøde om grønne nabofællesskaber

Onsdag d. 17. april 2024 kl. 19-21 inviterer det politiske udvalg Natur og Klima alle klimainteresserede Furesø-borgere til inspirationsmøde på Furesø Rådhus om Grønne Nabofællesskaber. Furesø Kommune

Furesøs politiske udvalg Natur og Klima vil gøde jorden for endnu flere lokale klimafællesskaber. Derfor inviteres alle med appetit på lokal grøn omstilling til en inspirerende aften den 17. april i selskab med manden bag den landsdækkende succes Grønne Nabofællesskaber.
Onsdag d. 17. april 2024 kl. 19-21 inviterer det politiske udvalg Natur og Klima alle klimainteresserede Furesø-borgere til inspirationsmøde på Furesø Rådhus om Grønne Nabofællesskaber. Furesø Kommune
– I Furesø Kommune er vi meget stolte af vores mange borgerdrevne natur- og klimafællesskaber som eksempelvis Vilde Haver og Repair Café. De er båret af lokale handlekraftige borgere, som vil fremme den grønne dagsorden og nedbringe vores CO2-udledning, og som har formået at få mange andre med på deres idéer. Det landsdækkende initiativ Grønne Nabofællesskaber har til formål at skabe lokale platforme, så ligesindede nemt kan finde hinanden og komme i gang med at lave lige præcis dét, de brænder for. Samtidig har Grønne Nabofællesskaber gennem årene indsamlet en masse værdifuld viden, som vi håber, at borgerne i Furesø vil gribe muligheden for at omsætte til handling, siger Lene Munch-Petersen (A), formand for Natur og Klima.

Næstformand Øjvind Vilsholm (Ø) uddyber. 
– Siden Bent Mariager i 2020 tog initiativ til Grønne Nabofællesskaber, har selvkørende grupper af klimabevidste danskere over hele landet sat rigtig mange gode ting i søen. Grønne fællesspisninger, delebilsordninger, affaldsindsamlinger og miniskove er bare nogle få eksempler. Derfor bugner Grønne Nabofællesskabers hjemmeside i dag af erfaringer og viden, der bare venter på at blive brugt af alle, som ønsker at leve mere bæredygtigt. Og hvis man mangler viden om, hvordan man konkret sætter noget i værk, er der også hjælp at hente. Vi håber, at mange vil møde op og lade sig inspirere, siger Øjvind Vilsholm (Ø), næstformand i Natur og Klima.

Facebook
Reddit
Twitter
LinkedIn
Pinterest

1 kommentar til “Inspirationsmøde om grønne nabofællesskaber”

  1. Hurrah, that’s whɑt I was eхploring for, what a stuff!
    existing here at this Ƅloɡ, thanks admin of this
    web site.

Der er lukket for kommentarer.