Jubii!!! – Farum får en ny café

Halima Flamand åbner Café Kondi i Farum Svømmehal. Der er åbningsreception lørdag den 2. marts klokken 12 til 13. Privatfoto.

Farum Svømmehals mange brugere kan godt glæde sig til den 2. marts. Her åbner Halima Flamand den nye Café Kondi.
– Jeg har arbejdet med catering i mange år, også i Farum, men det er første gang, at jeg skal drive café. Det glæder jeg mig helt vildt til. Jeg håber virkelig, at det vil skabe liv i svømmehallen, siger Halima Flamand.
Navnet Café Kondi er valgt fordi det passer til de aktive omgivelser. Sortimentet vil også afspejle det.
– Der bliver ingen pommes frites, men der vil stå frugt og grøntsager. Jeg kommer fra et land, hvor der bliver lavet lækker mad. Der vil også komme marokkanske-arabisk mad på menuen, siger Halima Flamand, som er fra Marokko, men er dansk gift og bor i Farum.
Halima Flamand vil i første omgang fokusere på at få starte Café Kondi op. Først derefter kan det tænkes, at udvide med catering.
Ifølge svømmehalsleder Suzy Coombs er der tale om en 4-årig forpagtningsaftale. Caféen i Farum Svømmehal har været lukket, siden den seneste forpagter valgte at stoppe i sommeren 2023.
– Vi ser frem til, at der igen kommer liv i caféen, siger Suzy Coombs.
Man kan læse mere om caféen på facebook: Café Kondi.

Facebook
Reddit
Twitter
LinkedIn
Pinterest

2 kommentarer til “Jubii!!! – Farum får en ny café”

  1. Frederik Østrup Møller

    alt respekt for et lækkert koncept , men i en svømmehal skal der være bølge fritter med remuladen i min bog 😀

  2. det lyder rigtig godt og så noget forskelligt mad fra Marokko og omegn det kan kun blive lækkert og hvis man så kunne bestille med hjem så er succesen i hus glæder mig til af besøge jer

Der er lukket for kommentarer.