Kæmpe forløsning – Værløse er i mesterskabsspillet

Simon Schwartz og Værløse Blue Hawks skilles. Simon fortsætter hos Bakken Bears.

Andre hold kæmper om et mesterskab eller medaljer. For Værløse Blue Hawks stod og faldt sæsonen med at komme i mesterskabsspillet eller B-slutspillet.
I tredjesidste runde kom den sejr over et af de professionelle hold, som banede vejen. Sejren i Randers gav Værløse muligheden, men det krævede en sejr i Aarhus over Bakken Academy.
– Der var nerver på, og det blev lidt forkrampet, men det lykkedes, siger en lykkelig træner Jonas Sørensen.
Værløse vandt kampen med 72-61 og snupper dermed sjettepladsen. Værløse og BC Copenhagen har begge 20 point, men Værløse er lige akkurat bedst indbyrdes.
– Vi har en københavnerrivalisering med BC Copenhagen. Det betyder noget at få sjettepladsen lige foran dem, lyder det fra Jonas Sørensen.
Værløse får nu et slutspil med ti kampe mod de fem professionelle hold. Alternativet havde været otte kampe mod svagere hold.
– Det er her, man lærer mest. Vi ser frem til at spille imod de bedste hold i fyldte haller. Jeg håber, at det vil give spillerne og klubben oplevelsen af, at vi hører til i den halvdel. Vi må se om vi kan drille de store hold. Hvis vi skulle få en røvfuld indimellem, så går det nok, forklarer Jonas Sørensen.

Facebook
Reddit
Twitter
LinkedIn
Pinterest