Kollekollevej 39 – Nu sker der noget

De 37 lejligheder i projektet Kollekollevej 39 forventes at stå færdig i 2025/26. Skitse: Kollekollevej 39.

Ejerne af Spejdergrunden på Kollekollevej 39, Generous development og Jesper Krarup underskrev den 22. april en totalentreprisekontrakt med Amstrup & Baggesen Entreprise A/S.
Det betyder, at det længe ventede projekt på den markante grund på hjørnet af Kollekollevej og Stiager kan komme i gang.
– Projekteringen af de 37 lejligheder, der skal stå færdige ultimo 2025/primo 2026 sættes nu i gang, så processen med planlægning, design og beregninger kan godkendes, og der kan indsamles byggetilladelse og miljøgodkendelse, skriver parterne i et nyhedsbrev.
Kollekollevej 39 kaldes Spejdergrunden, fordi den fra 1970-erne helt frem til 2015 husede en spejderhytte som blev benyttet af Alugod-gruppe. Spejderne flyttede op til en gammel børnehave på Ryetvej, da forholdene blev for ringe.
Spejderhyttens forfald tog til. Furesø Kommune rev den ned og satte grunden til salg. Den blev i første omgang købt af ingeniørvirksomheden Adserballe & Knudsen med det formål at opføre nyt domicil i stueetagen og lejlighederne ovenpå. Planerne blev skrinlagt, da virksomheden blev overtaget af JJensen Group.
Den tidligere byplanlægger i Furesø Kommune, Jesper Krarup, købte grunden sammen med sin kusine Anette Krarup.
De har i flere år arbejdet med projektet Kollekollevej 39 – et nyt vartegn for Værløse.
I første omgang var der lagt op til 45 lejligheder, men det er skrumpet til 37 undervejs.

Facebook
Reddit
Twitter
LinkedIn
Pinterest

1 kommentar til “Kollekollevej 39 – Nu sker der noget”

Der er lukket for kommentarer.