Lakridsfestival med gincocktails

Lakridsfestivalen får besøg af Ginskolen Værløse, som laver cocktails med deres egen Be-gin og lakrids. pressefoto.

Eva Vedel fra Hareskovby har siden 2012 arrangeret Lakridsfestivalen. Hvert år med en særlig vinkel fra hjemstavnen Furesø. Sådan bliver det også i år.
– Jeg har inviteret Ginskolen Værløse med til lakridsfestivalen. De tager deres prisvindende BeGin med og laver spændende cocktails med lakridselementer, fortæller Eva Vedel.
Lakridsfestivalen finder sted et par hundrede meter fra kommunegrænsen i Haaning Collection i Bagsværd. I den gamle Velux-fabrikshal på 3000 kvadratmeter har Familie Haaning indrettet et vintagebilmuseum, som danner en unik ramme om lakridsfestivalen 2024 den 2. marts fra klokken 10 til 17.
– Gæsterne får en to timer lang introduktion til lakridsens verden og kan besøge Lakridslaboratoriet og smage på spændende produkter, forklarer Eva Vedel.
Konceptet har været det samme siden 2012. Det var lakridskongen Johan Bülow, som opfordrede Eva Vedel til at lave en lakridsfestival. Det startede i Webers flotte lokaler i Nordhavn, men da corona ramte var der brug for mere plads og lakridsfestivalen flyttede til Bagsværd i 2021.
Her er der plads til både biler og lakrids. I år vil landets største rålakridsimportør Scagro Food lave et lakridslaboratorium, hvor man kan opleve alverdens former for rålakrids.
Bajrami Bolsjer rykker også ind med et arbejdende bolcheværksted. Syltedronningen har lavet en hindbærlakridsmarmelade og vil give syltetips på festivalen. Og sådan bliver det ved og ved.
Sidst på dagen overrækkes to priser. The Liquorice Taste Ward har efterhånden opnået stor prestige. En professionel jury med Markus Grigo i spidsen finder vinderen. Men der er også indstiftet en publikumspris, hvor gæsterne får lejlighed til at stemme.
Køb billetter på: www.lakridsfestival.dk

Lakridsfestivalen har også et lakridslaboratorium.
Facebook
Reddit
Twitter
LinkedIn
Pinterest