LUCY skal spille på unik scene

LUCY skal spille i DR Koncerthusets Studie 2 den 8. november. Pressefoto.

Drengene i LUCY skal spille i DR Koncerthusets studie 2 den 8. november.
Studie 2 – himmelsk lyd i rustikke omgivelser
Sådan beskriver DR deres eget studie i DRs Koncerthus. At væggene er beklædt med portrætter af store musikere og komponister som Miles Davis, Kim Larsen, Ben Webster og selveste kong Frederik IX i rollen som dirigent gør blot stemningen endnu mere højtidelig.
Den 8. november indtager LUCY studie 2 med deres uhøjtidelige teenagepop/rock.
LUCY består af Sylvester Spangenberg (vokal), Jens Bjerre (bas), Sofus Koed Pedersen (guitar), som har kendt hinanden og spillet musik sammen det meste af livet og Bertram Thorsen (trommer), der kom med i bandet i sommeren 2022. De tre af drengene mødte hinanden på Søndersøskolen, hvor de begyndte at spille sammen. I dag går de i gymnasiet og jagter sideløbende en karriere indenfor musikken.
Siden udgivelsen af debutsinglen Deprimeret i juni og opfølgeren Amor i September har LUCY spillet i Byhaven, varmet op for Page Four på deres efterårstur samt slået rekorden med flest uger som vinder af DRs Upcoming Duel. Den 1. december spiller de deres første headliner show i Galaksen i Værløse og dagen efter 2. december spillede de på Ideal Bar i København. I marts månede fyldte de endda Lille VEGA:
Hvis man vil opleve LUCY i nærområdet, så kan man tage til Bakken den 9. juni, hvor de spiller opvarmning for Page Four på Friluftsscenen.

Facebook
Reddit
Twitter
LinkedIn
Pinterest