Maksimal støtte skal føre Værløse i slutspillet

Karl Boje Formann og Værløse Blue Hwaks kan pludselig øjne mesterskabsslutspillet, men det kræver en sejr i torsdagens hjemmekamp imod Holbæk-Stenhus.

Halvvejs igennem sæsonen skulle Værløse Blue Hawks gennemføre to missioner for at nå i top-6 og dermed komme i mesterskabsslutspillet.
Først og fremmest skulle Værløse vinde mindst en kamp over et af de fem professionelle hold. Det har været tæt på flere gange, men først i sidste forsøg kom sejren. Værløse tog den vitale sejr på udebane over Randers i sidste uge.
– Vi leverede den bedste defensive præstation i hele sæsonen, fortæller træner Jonas Sørensen.
Nu mangler den anden mission. Værløse skulle vinde alle kampe over holdene fra den nederste halvdel af rækken. Torsdag klokken 19.15 kommer Holbæk på besøg i Søndersøhallen, og den 17. februar skal Værløse til Aarhus for at møde Bakken Academy.
– Hvis vi taber til Holbæk, er det slut. Men hvis vi spiller op til vores normale niveau, så vinder vi den kamp, siger Jonas Sørensen.
Men så er der det psykologiske spil. At være jægeren eller den jagtede. Værløse havde alt at vinde imod Randers, men alt at tage imod Holbæk.
– Vi må tage en kamp af gangen, men håber på maksimal støtte til hjemmekampen mod Holbæk, lyder det fra Jonas Sørensen.
Og så kan det hele blive meget speget. Lige nu kan Værløse spille sig på samme antal point som BC Copenhagen, men er bedre indbyrdes. Skulle BMS Herlev vinde over Randers Cimbria, slutter Værløse, BC Copenhagen og Randers på samme antal point, i så fald bliver Værløse sorteper, da man dårligst indbyrdes i de tre holds indbyrdes kampe.

Facebook
Reddit
Twitter
LinkedIn
Pinterest