Mette Frobenius underholder på Restaurant Furesøbad

Mette Frobenius giver et informativt og underholdende oplæg om EU på Restaurant Furesøbad den 25. april klokken 17. Pressefoto.

Stand-up komikeren Mette Frobenius voksede op i Farum og vender med jævne mellemrum tilbage til Restaurant Furesøbad. Det sker igen torsdag den 25. april klokken 17, når hun underholder om det kommende Europa-Parlamentsvalg den 9. juni.
– Jeg kan gøre dig klogere på opbygningen af det europæiske fællesskab i Bruxelles, for det er ikke så indviklet. Så se det her som en anderledes og underholdende oplysningstime om EU. Så du ved, hvem du kan stemme på til juni, siger Mette Frobenius.
Mette Frobenius vil på en times tid give dig en hurtig rundtur. Hun gennemgår de mange institutioner – blandt andet Rådet, Parlamentet, Kommissionen og Domstolen – og hun sætter fokus på de nuværende 14 medlemmer, og gennemgår hvem der er de kommende spidskandidater til valget. For 12 danske partier vil kæmpe om de 15 pladser, vi skal have efter sommerferien.
Oplægget er upolitisk, men faktuelt og informativt, og så må tilhørerne gå hjem og træffe deres nu (oplyste) valg. Stemmeprocenten i Danmark ved sidste EP-valg i 2019 var 66 procent, især de unge stemmer ikke så meget, og det kan vi altså gøre meget bedre.
Arrangementet er gratis, men kræver tilmelding. Det er først til mølle. Der er plads til 50 gæster. Maks. fire billetter pr. person.
Bestil billetter pr. mail på: info@altomfuresoe.dk

Facebook
Reddit
Twitter
LinkedIn
Pinterest