NaturTalenterne etablerer forening

Nanna Rugh Wrangel (th.) vil videreudvikle projektet NaturTalenterne. Til det formål er der stiftet en forening.

Nanna Rugh Wrangel vil udvikle udeskoleprojektet for børn med diagnoser som autisme og ADHD. Nu stifter hun en forening.
Siden sommeren 2023 har en lille gruppe børn haft glæde af ugentlige skoledage i Missilfolden på Flyvestation Værløse. Her nyder de samværet med æsler og heste og blomstrer op undervejs.
Projektet blev søsat at specialskolelæreren Nanna Rugh Wrangel. Nu vil hun gerne udvikle projektet yderligere. Derfor har hun etableret Foreningen Naturtalenterne.
– Der er mange drømme om, hvad vi kan udvikle Missilfolden og Shelter 204 til. Nu kan alle være med ved at melde sig ind i foreningen. Vi har brug for mange forskellige kompetencer. Man behøver ikke have lyst til at arbejde ude i mudderet med dyrene. Vi har brug for folk, som vil søge midler fra fonde og mange andre ting, fortæller Nanna Rugh Wrangel.
Foreningens formål er at skabe grundlaget for bedre faciliteter, aktiviteter og forhold for deltagerne i udeskolen og andre initiativer.
– I første omgang kunne vi godt bruge noget bedre vintertøj til udeskoledeltagerne. Når det er hårdt vejr, er det svært for dem at komme igennem en hel skoledag herude. Derfor vil vi gerne have penge til flyverdragter og den slags, forklarer Nanna Rugh Wrangel.
Den 4,6 hektar store fold indeholder en række muligheder. Der må etableres et lille skolestuehus og så har Nanna en drøm om at anskaffe en hestevogn, så børnene kan køre med æslet Carlo.
Foreningen har fået adgang til Shelter 204 af Naturstyrelsen. Her er der også en række tanker om, hvad det shelter kan bruges til.
– Vi er i gang med at planlægge en forårsaktivitet for medlemmerne og deres familier, siger Nanna Rugh Wrangel.
Alt den kan være med til at præge ved at melde sig ind i foreningen. Et årsmedlemskab koster 200 kr. for voksne, og 100 kr. for børn.
Foreningen har fået CVR-nummer og har MobilePay: Mobile- BOX: 8356ZX.

NaturTalenterne kredser om børn med aignoser som autisme og ADHD og deres omgang med æsler og heste.
Facebook
Reddit
Twitter
LinkedIn
Pinterest

1 kommentar til “NaturTalenterne etablerer forening”

  1. hej

    vi hjemmeskoler vores 10 årige multihandicappede datter og vil gerne høre om der er nogle arrangementer eller bare mulighed for at komme og kikke og være lidt med ? hun er meget sensetiv og kan ikke rumme så mange mennesker og “støj” , jeg er anlægsgartner( med topkapning/træfældning som speciele) her i furesø( faktisk nabo til jer og vil gerne hjælpe med hvad der end måtte være laver ALT med haven/ mark http://www.xanado.dk

Der er lukket for kommentarer.