Nicolai er gastronomiens pressemand

Nicolai Schacke (tv.). Den danske præsident Francis Cardeneu for Bocuse d´Or og tidligere guldvinder Kenneth Toft Hansen fra Svinkløv badehotel. Privatfoto

For 14. år i træk fungerede Nicolai Schacke som frivillig pressemand for det danske hold Bocuse d´or.
Af Mikkel Kjølby
Med årene har Værløseborgeren Nicolai Schacke udviklet en særdeles velvoksende interesse for gastronomiscenen i Danmark.
Det startede alt sammen, da han var pressechef for Fødevareministeriet. Efterfølgende blev han selvstændig med kunder indenfor fødevarebranchen. Nu er han pressechef for Forsikring & Pension, men dyrker fortsat sin passion.
– Jeg nyder at støtte omkring de bedste danske kokke, når de går efter at vinde Bocuse d´Or i Frankring. I år var jeg med som frivillig pressechef for 14 år i træk, fortæller Nicolai Schacke, som nyder passionen og nysgerrigheden.
– Jeg står for kontakten til den danske presse og arrangerer interviews for de danske deltagere, forklarer Nicolai Schacke.
Det hjælper naturligvis på motivationen, at de danske hold altid blander sig i toppen med guld eller sølvmedaljer. I år vandt Sebastian Holberg Svendsgaard fra Geranium sølv, mens franske Paul Marcon tog førstepræmien.
Konkurrencen blev opfundet af Paul Bocuse i 1987 og afvikles i Lyon. Bocuse d´Or beskrives som meget mere end en kulinarisk konkurrence. Det er et laboratorium, hvor man stræber efter det ultimative indenfor gastronomien og er det optimale springbræt for unge, stræbsomme kokke, som vil skabe sig et navn.

Del nyhed

Facebook
Reddit
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Seneste nyheder