Ny tennisbane mødt med klapsalver

Formand Henrik Kaltofts melding om den kommende udvidelse af tennisanlægget på Ll. Værløsevej blev godt modtaget af medlemmerne.

Hareskov-Værløse Tennisklubs formand Henrik Kaltoft benyttede standerhejsningen til at fortælle om den kommende udvidelse. Medlemmerne kvitterede med klapsalver.
Næsten hver tiende af Hareskov-Værløse Tennisklubs 997 medlemmer dukkede op til standerhejsningen på Danmarks smukkeste tennisanlæg på Ll. Værløsevej.
Formand Henrik Kaltoft stod for talen og benyttede lejligheden til at fortælle om den kommende udvidelse af anlægget.
– Den 17. april godkendte Furesø Kommune HVTs ansøgning om kapacitetsudvidelse, indledningsvis én bane, men med mulighed for yderligere 1-2 baner over tid, måske allerede fra næste år. Det markerede afslutningen på et helt exceptionelt langt forløb, der startede helt tilbage i 2019. Det er derfor en lettelse at vi nu ’blot’ skal ordne formalitet, finde penge og bygge, lød det fra Henrik Kaltoft, som rettede en tak til politikere og embedsmænd som kiggede fremad.
Hareskov-Værløse Tennisklub fylder 100 år i 2024. Det markeres med en jubilæumsfest den 9. august.
– Vi skal have sat en tyk streg under at HVT kan noget som ingen andre tennisklubber kan, når det kommer til foreningsliv og aktiviteter, sagde Henrik Kaltoft.
Jubilæumsfesten falder sammen med afviklingen af DM for veteraner. Klubben afvikler også landets største tennisturnering Furesø Open den første uge i juli samt landets største hyggeturnering – den interne motionistturnering.

Seir Nørby og banechefen Teddy Danielsen sendte HVTs stander til tops og åbnede dermed officielt udendørssæsonen.
Facebook
Reddit
Twitter
LinkedIn
Pinterest

1 kommentar til “Ny tennisbane mødt med klapsalver”

Der er lukket for kommentarer.