Nyt parti klar til kommunalvalget i Furesø

Erik Moesby Nordstrøm er valgt som formand for Moderatenes lokalafdeling i Furesø Kommune. Privatfoto.

Moderaterne har stiftet lokalafdeling i Furesø Kommune med det klare mål at komme i byrådet. Erik Nordstrøm er valgt som formand.
Kommunalvalget i 2025 får mindst et nyt parti på stemmesedlen i Furesø Kommune. Det er Moderaterne, som melder klar til start.
Efter et langt tilløb blev der holdt stiftende generalforsamling i lokalafdelingen den 2. maj. Erik Nordstrøm blev valgt som formand med Kim Larsen som næstformand.
– Vi har en klar målsætning om at få indflydelse på kommunalpolitik i Furesø. På samme måde som hovedpartiet har indflydelse på den landsdækkende politik. Vi har en god chance for at komme i byrådet med vores socialliberale tilgang, siger Erik Nordstrøm.
Han har en lang karriere som bankmand bag sig. Heriblandt 25 år med Corporate Banking i Luxembourg frem til 2011. I Furesø er han med i organisationsbestyrelsen for Nordsjællands Almene Boligselskab og har plads i Farum Fjernvarmes repræsentantskab.
– Da jeg kalder mig for socialliberal, er Moderaterne det helt rigtige parti at gå ind i, siger 73-årige Erik Nordstrøm, som er meget inspireret af partiformanden Lars Løkke Rasmussen.
-Lars Løkke er en fantastisk person. Jeg kan godt lide hans udspil med Løkkedrengene og flere andre ting, hvor han hjælper de svage i samfundet, forklarer Erik Nordstrøm.
Ligesom Lars Løkke Rasmussen vil den lokale partiafdeling gå efter at samle fløjene, hvis det ellers bliver muligt.
– Vi er der for at være sammen med andre om beslutningerne. Vi vil gerne være med til at samle fløjene, hvis vi ellers kommer i den situation, at det bliver en mulighed, siger Erik Nordstrøm, som naturligvis drømmer om, at Moderaterne bliver tungen på vægtskålen på valgnatten.
I Furesø har borgmester Ole Bondo Christensen (S) allerede samlet fløjene i en konstituering med alle 21 byrådsmedlemmer.
– Jeg ser ikke Moderaterne som i opposition til Ole Bondo, men som et supplement. Bondo har vist, at han kan få alt igennem, hvis han vil have det igennem. Om det er det, som vælgerne vil have, det vil vise sig på valgnatten, forklarer Erik Nordstrøm.
Man kan kontakte Moderaterne i Furesø pr. e-mail: emoesby@gmail.com

Facebook
Reddit
Twitter
LinkedIn
Pinterest