Påskeferiens store børnefilm – Harepatruljen

Harepatruljen: Det store æggekup lander i biografen den 21. marts. Pressefoto: Angel Films.

Den 21. marts har Værløse Bio premiere på påskeferiens store børnefilm – animationsfilmen Harepatruljen: Det store æggekup
Anette Støvelbæk, Andreas Jessen og Alex Høgh Andersen lægger stemmer til hovedrollerne i et vaskeÆGte eventyr med modige harer, magiske æg og umage venskaber.
Harepatruljen er en eventyrlig, fantasifuld og medrivende familiefilm fuld af sjov, spas og højt humør – samt masser af hyggelig påskestemning.
Max har opnået sit livs drøm: Han er den første storbyhare, der nogensinde er blevet valgt til mester-hare. Nu må han sammen med sine venner finde sin helt egen superkræft, så han kan beskytte påsken. Men så sker det utænkelige: Påskeharernes magtfulde og magiske Guldæg bliver sort – hvilket betyder, at påsken er i stor, stor fare! Leo, som er lederen af en bande storbyharer, ønsker nemlig at afskaffe påsken, og han narrer en rævefamilie til at stjæle alle påskeæg. Max’ eneste chance for at redde påsken er at samarbejde med den unge ræv Ferdinand, som tilbyder ham sin hjælp. Men kan en hare virkelig stole på en ræv?

Facebook
Reddit
Twitter
LinkedIn
Pinterest