Politirapporten – cyklist påkørt i Hareskovby

Foto: Rigspolitiet.

Nordsjællands Politi fortæller i politirapporten den 8. marts om følgende:

Færdselsuheld i Hareskovby
En 22-årig mandlig cyklist fra København cyklede kl. 17.14 i østgående retning ad Gammel Hareskovvej, hvor han ved ligeud kørsel på cykelstien blev påkørt af en 76-årig kvindelig bilist fra Værløse, der kørte vestgående ad Gammel Hareskovvej, og skulle foretage et venstre sving, hvorved der skete en kollision. Beredskabspatrulje og ambulance til stedet. Cyklisten blev bragt til tjek på nærmeste hospital. Ingen melding om personskade. Bilisten blev efterfølgende sigtet for ikke at have overholdt sin vigepligt.

Kørte bil i frakendelsestid i Værløse
En 32-årig mandlig bilist fra Hedehusene blev kl. 09.30 sigtet for at køre bil på Kirke Værløsevej, selvom han var frakendt kørekortet.

47-årig sigtet for spirituskørsel
En 47-årig mand fra Birkerød blev klokken 00.15 natten til fredag standset, da han kom kørende ad Stenhøjgårdsvej. Her viste en alkometertest, at hans promille var højere end tilladt, og han blev derfor sigtet for spirituskørsel. Der blev efterfølgende udtaget en blodprøve fra den 47-årige. Den skal nu analyseres for at fastlægge hans nøjagtige promille til brug for den videre behandling af sagen.

Facebook
Reddit
Twitter
LinkedIn
Pinterest