Rokkedysse åbner bærbod med selvbetjening

Torben Bo Toft Christensen ved indgangen til den nye bærbod på Rokkedyssegaard. Nu er der selvbetjening fra klokken 7 til 21 hver dag.

Fremover kan man hente jordbær før og efter arbejdstid på Rokkedyssegaard. Lisbeth og Torben Bo har indrettet en bærbod med selvbetjening.
Rokkedyssegaard er et populært besøgsmål og borgerne i lokalområdet har også vænnet sig til at hente deres daglige ration af jordbær fra gårdbutikken bag kastanjetræerne på Lejrvej i åbningstiden fra 10 til 17.
Nu bliver det en smule lettere at hente jordbær på Rokkedyssegaard. Lisbeth og Torben Bo Toft Christensen har indrettet en bærbod i bygningen tættest på parkeringspladsen. Den har åbent hver dag fra klokken 7 til 21.
– Det er især tænkt i forhold til, at folk kan hente bær, når de selv har tid. Der er mange, som ikke kan nå det indenfor vores normale åbningstid, forklarer Lisbeth Toft Christensen.
Det bliver med høflig selvbetjening. Den nye bærbod er udstyret med sit eget MobilePay-nummer.
– Vi stoler fuldt ud på folk. De skal blot bruge MobilePay-nummeret til betaling, siger Torben Bo Toft Christensen.
Rokkedyssegaard har gennem årene udviklet sig et populært besøgssted, hvor man får en ekstra oplevelse. Det skal naturligvis også kunne mærkes inde i bærbutikken.
– Vi har fået lavet en kopi af vores populære traktor, som står på gårdspladsen. Kopien er lavet i pap, så man skal ikke sætte sig op i den, men den er flot og giver lige lidt ekstra til bærboden, siger Torben Bo Toft Christensen.

Inde i bærboden står der en papkopi af Rokkedyssegaards populære Massey Ferguson-traktor.
Facebook
Reddit
Twitter
LinkedIn
Pinterest