Fem stjerner – Trine Dyrholm i dansk drama

Trine Dyrholm og Flora Ofelia Hofmann Lindahl spiller hovedrollerne i det danske drama Birthday Girl. Pressefoto: Nordisk Film.

Filmanmelderne er begejstrede for den nye danske film Birthday Girl. Berlingske uddeler ligefrem fem stjerner til det danske drama, som har Trine Dyrholm og Flora Ofelia Hofmann Lindahl i hovedrollerne.
Filmen ‘Birthday Girl’ foregår ombord på en cruiseliner på vej til Caribien. Den 42-årige Nanna har inviteret sin datter Cille og hendes bedste veninde på et cruiseophold – en rigtig mor-datter-oplevelse – for at fejre Cilles 18-års fødselsdag.
Allerede den første aften forvandles drømmeferien til et mareridt. Dagen derpå vågner Nanna og opdager, at Cille er forsvundet, og panikken breder sig. Da hun endelig bliver fundet, står det klart for Nanna, hvad der er sket. Cille er blevet voldtaget, men hun husker intet fra natten.
Nanna forlanger, at sagen skal anmeldes og undersøges, men hun indser hurtigt, at hvis retfærdigheden skal ske fyldest, så må hun må tage sagen i egen hånd.

Facebook
Reddit
Twitter
LinkedIn
Pinterest