Svendegilde hos Restaurant Jonstrup

Andrew Bunk-Engelund (tv.) med den nyudllærte kok Malthe Jørgensen. Priuvatfoto.

I lørdags fejrede Restaurant Jonstrup, at den første kokkeelev er udlært.
For nogle år siden besluttede Andrew Bunk-Engelund at han selv ville uddanne arbejdskraften i køkkenet. Ind af døren kom kokkeeleven Malthe Rostrup Løvborg Jørgensen.
Nu er Malthe færdiguddannet. Det fejrede Restaurant Jonstrup med et svendegilde i lørdags, hvor man ligefrem lukkede restauranten for at markere Malthes veloverståede kokkeeksamen.
– Han er den første kokkeelev, vi har haft, og var med til at starte vores projekt med kokkeelever, fortæller Andrew Bunk-Engelund.
Glæden bliver ikke mindre af, at Malthe bliver på stedet.
– Han bliver hos os. Det er rigtig vigtigt, siger Andrew Bunk-Engelund, som nu har en enkelt elev i køkkenet. Det er Justus fra Ledøje.

Del nyhed

Facebook
Reddit
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Seneste nyheder