Teaterfestival udtager lokal forestilling

Sprækker genopsættes ved teaterfestivalen CpH Stage.

Galaksens opsætning af Sprækker vakte opsigt tilbage i oktober måned. Nu er forestillingen udtaget til teaterfestivalen CpH Stage, som kører fra den 30. maj til 8. juni i København.
Festivalen præsenterer de nyeste forestillinger, og teatersucceserne du ikke nåede sidste sæson. Du kan desuden opleve et stort og mangfoldigt eventprogram med bl.a. talks, koncerter og andre events, der samler alle og sætter teatret i centrum.
I år er det altså også Sprækker, som sættes op på KU.BE den 30. og 31. maj.

Anmelderroser og fulde huse
Sprækker blev opført i oktober måned. Det blev til seks udsolgte forestillinger.
Deres præstationer udløste gigantiske ros fra teateranmelderen Morten Buckhøj, som udtrykte ønske om, at forestillingen kunne blive sat op igen.
I ”Sprækker” bygges manuskriptet op over de historier, fortællinger og erfaringer, de unge vælger et dele med instruktør og coaches.
Det er en forestilling med ægte, vedkommende historier om den sårbare ungdom. Om skilsmisser og diagnoser, om handicap og udfordringer, der kan virke helt igennem uoverkommelige. Men også om mod og om at vokse og stå stærkt i sig selv.
Medvirkende: Anne West Mayland Lyngholm, Daniel Laursen, Frederikke Stig Hjorth, Jeppe Leopold, Kira Sanvig Månsson, Mikkel Brabrand Galløe, Minna Vejs Simsek, Olga Evelyn Bech Andersen, Sofie Uldbjerg og Thomas Dahl Bering Poulsen.

Facebook
Reddit
Twitter
LinkedIn
Pinterest