Thorbjørn og de andre stjerner kommer til Furesø Golfklub

Thorbjørn Olsen er fra Værløse Golfklub og får næsten hjemmebane, når Danish Golf Championship spilles hos Furesø Golfklub i 2025. Foto: DP World Tour.

For nogle år siden startede Dyne-Larsen en dansk turnering på DP World Tour ved navn Made In Himmerland. Den fik base på Himmerland Golfklub. Sidste år skiftede turneringen til Danish Golf Championship. I år flytter turneringen til Djursland, og i 2025 kommer den til Furesø Golfklub, som trods navnet ligger i Birkerød. Danish Golf Championship spilles på den smukke bane i august 2025. En del af baneanlægget kaldes Farumbanen, da den ligger i Farum. Klubben har da også rigtigt mange medlemmer fra Furesø Kommune.
– Furesø Golfklub har indgået en aftale med GolfPromote, ledet af Flemming Astrup*, om at afholde Danish Golf Championship. Turneringen vil byde på golf i verdensklasse og give vores klub en unik mulighed for omtale og branding, hvilket på lang sigt kan være med til at bevare og styrke Furesø Golfklubs status og anseelse som en attraktiv klub med 27 huller af høj standard. På den måde vil klubben blive placeret i golfspilleres bevidsthed som en klub og en bane på internationalt niveau, hvilket vi skal bruge aktivt for at opretholde den nødvendige medlemstilgang, skriver bestyrelsen i et nyhedsbrev.
Furesø Golfklub skal være vært for Danish Golf Championship 2025.
– Vi har samlet set vurderet, at det er den løsning, hvor vi bedst har kunnet se os selv. Der var ingen tvivl om, at i 2025 ville vi til Sjælland. Vi har søgt efter et sted med fornuftig infrastruktur og hvor vi kan bruge København som en aktiv del af eventen, siger Flemming Astrup i en pressemeddelelse.
Det danske stop på DP World Tour kommer efter planen til at blive spillet fra den 21. – 24. august 2025.

Facebook
Reddit
Twitter
LinkedIn
Pinterest