Tour de Bière besøger Barley Field

Tour de Biére lægger vejen forbi Barley Field og Bryggeri Skovlyst den 4. juli. Pressefoto.

Der findes et dansk cykØLhold, som hver sommer triller fra bryggeri til bryggeri og smager på de våde varer. Navnet er meget passende Tour de Bière. Holdet bakkes op af foreningen Danske Ølentusiaster. Nu har Tour de Bière fået øjnene op for Furesøs lokale bryggeri Barley Field. Holdmanager Karl-Heinz Pogner har planlagt et besøg i lokalerne på Filmstationen den 4. juli.
Den meddelelse modtages med begejstring af Sune Saabye fra Barley Field.
– At Danske Ølentusiaster og deres cykelløb Tour de Bière kommer forbi Barley Field og smager vores øl og får vores fortælling er vi meget glade for. Vi føler at det er en blåstempling af vores projekt som bl.a. handler om. at samle mennesker om god håndbrygget øl. Vi håber på solskin den 4. juli og glæder os til at servere en kølig humlet pilsner fra fad til de cyklende ølentusiaster, lyder det fra Sune Saabye.
Tour de Bière-holdet kører rundt i tætsiddende og hidsig-grønt lycra med reklame for en lang række danske bryggerier. Barley Fields logo kommer til at få plads på holddragterne og følgebilen denne sommer.
– Tour de Bière vil på turen rundt i landet gerne formidle budskabet om det gode danske øl, og cykler således rundt, for udbredelsen af og kendskabet til den brede øl-mangfoldig danske bryggerier kan tilbyde. Målet for de 35 medlemmer af Danske Ølentusiaster, er at nå godt 30 bryggerier og øl-steder langs den ca. 600 km. lange rute, som fordeler sig over 7 etaper, fortæller Karl-Heinz Pogner.

Facebook
Reddit
Twitter
LinkedIn
Pinterest