Vestforbrænding kendte ikke til gyldent håndtryk

Fra et vanskeligt udgangspunkt lykkedes det Farum Fjernvarme at forhandle fratrædelsesaftalen med direktør Nighat Kamal ned fra 16,3 til 12 mio. kr. Redegørelsen forklarer ikke, hvordan det lykkedes.

Sammenlægningspartneren Vestforbrænding kendte ikke til Farum Fjernvarmes uopsigelige aftale med direktør Nighat Kamal.
At Farum Fjernvarme havde en uopsigelig 10-årig aftale med direktør Nighat Kamal og derfor udbetalte en fratrædelsessum på 12 mio. kr. kom bag de fleste af de fremmødte ved årsmødet i Farum Fjernvarme den 25. april. Det viser sig, at ikke engang sammenlægningspartneren og den kommende operatør af fjernvarmeanlægget i Farum var informeret.
I aftalen om sammenlægning står der ellers følgende:
– Farum Fjernvarme har givet Vestforbrænding oplysning om alle særlige forhold, som kan have betydning for de fremtidige omkostninger ved varmeforsyningen i Farum-området. Det gælder, uanset om det drejer sig om fysiske, herunder tekniske, økonomiske eller juridiske forhold.
Men ved direkte henvendelse til Vestforbrænding viser det sig, at end ikke fusionspartneren var informeret. I et skriftligt svar til Alt om Furesø skriver Vestforbrændings kommunikationschef Per-Henrik Goosmann.
– Vestforbrænding har ikke haft kendskab til direktørkontrakten i Farum Fjernvarme, da den under due diligence lå i et særligt datarum, som kun udvalgte rådgivere havde adgang til, og disse rådgivere måtte ikke videregive oplysningerne i dette særlige datarum til Vestforbrænding.

Facebook
Reddit
Twitter
LinkedIn
Pinterest

3 kommentarer til “Vestforbrænding kendte ikke til gyldent håndtryk”

  1. John Ingemann Allentoft

    Hvordan kan Farum Fjernvarme snøre en så professionel partner som VF?

  2. Jesper Pescettini

    Det stinker !! Når den viden ikke måtte blive offentlig, er det fordi, det er en dårlig sag og en endnu dårligere historie at få ud til borgere og kunder!!

Der er lukket for kommentarer.