Vildt!! Så mange kom til Furesø Fight Night

Yasin Khedir fik hænderne fulde imod Hans Christian Taasti, men sled en sejr hjem.

For et år siden lavede Farum Bokseklub en prøveversion af Furesø Fight Night. Der kom 300 tilskuere. I år var Farum gået sammen med bokseklubben Kvik Ballerup om Furesø Fight Night. Arrangørerne drømte i deres stille sind om 650 tilskuere.
Søndag eftermiddag blev regnskabet gjort op. 
Intet mindre 850 tilskuere var i Farum Arena lørdag aften. 750 af dem var betalende gæster.
– Det er meget overvældende og langt, langt over forventning- Det er imponerende, at så mange mødte frem og var med til at lave så fed en stemning, siger Mark Groth, træner i Kvik Ballerup og stævnearrangør sammen med Marcus Mario Kurchewska fra Farum Bokseklub.
Samarbejdet med Farum Bokseklub vil blive udbygget med stævner, klubture, træningssamlinger om meget andet.

Yasin sled sig til endnu en sejr
Kvik Ballerup havde to boksere i ringen. Landsholdsbokseren Luna Andrup måtte nøjes med at heppe, da hendes svensker modstander meldte afbud med corona. Mark Groth gennemsøgte Sverige, Norge, Ungarn, Belgien, Tyskland, Frankrig og til sidst var der bid i England, men det passede ikke med flyafgangene, så Luna fik ikke en kamp.
Det gjorde stortalentet Yasin Khedir, som fik nok at se til mod en aggressiv Hans Christian Taasti fra Frederiksværk Bokseklub. Det blev en tæt og til tider intensiv kamp.
– Yasin var ikke på dupperne. Han boksede ikke sin bedste kamp, men sled sig til en sejr, siger Mark Groth.
Anees Pajaziti var oppe imod hårdtslående Mahdi Abu Hashish fra Farum og tabte en tæt kamp.
– Anees var meget fokuseret på at bokse klogt, men blev for passiv i perioder, det tabte han kampen på, forklarer Mark Groth.
Kvik Ballerup stiller med Luna Andrup, Yasin Khedir og Lotte Tell ved de sjællandske mesterskaber i Helsingør om to uger.

Facebook
Reddit
Twitter
LinkedIn
Pinterest