Åbent hus i historiske Hareskovhvile

Viceborgmester Bettina Ugelvig (A) vil gerne høre din mening om den fremtidige anvendelse af Hareskovhvile. Kom forbi lørdag den 1. juni klokken 10 til 12.

Plan- og Byudviklingsudvalget holder åbent hus i Værløses ældste bygning, Hareskovhvile, lørdag den 1. juni klokken 10 til 12. Her kan man komme med forslag til bygningens fremtidige benyttelse.
Det meste af det gamle Værløse blev revet ned i forbindelse med anlægget af Den Røde Plads. Tilbage står Hareskovgaards gamle stuehus, som siden fik navnet Hareskovhvile, da det er overgang var rekonvalescenshjem. Siden har det været posthus og senest var det base for hjemmeplejen. De sidste tre år har det ligget ubenyttet hen.
Det vil Plan- og Byudviklingsudvalget gøre noget ved. Lørdag den 1. juni klokken 10 til 12 er der åbent hus i Hareskovhvile. Her kan møde medlemmer af udvalget og få en snak om Hareskovhviles fremtidige benyttelse.
– Vi møder jævnligt borgere, der gerne vil vide, hvad der skal ske med Hareskovhvile. Vi har ingen konkrete planer i byrådet, men vi åbner dørene og hører gerne, hvad borgerne tænker, siger udvalgsformand Bettina Ugelvig.
Så skal det støttepunkt for den grønne omstilling, borgerhus, foreningshus, ungdomshus eller noget helt andet.
Kom forbi og plant netop din idé hos politikerne.
Inde i Hareskovhvile vil man kunne se skitser med Hareskovhviles historie, samt forslag til udvikling af Værløse Bymidte.

Facebook
Reddit
Twitter
LinkedIn
Pinterest

3 kommentarer til “Åbent hus i historiske Hareskovhvile”

 1. “Plan- og Byudviklingsudvalget holder åbent hus i Værløses ældste bygning, Hareskovhvile” skriver i.
  Mon det er sandt? Jeg bor selv i Værløse, 500 m fra stationen, i et hus der iflg BBR er bygget i 1777, med tilbygning fra 1850.
  Tænker flere af de gamle stråtækte gårde er mindst lige så gamle som vores.

  1. Sorry. Den giver jeg dig gerne. Der skulle have stået – det sidste tilbageværende hus fra den gamle bymidte. De andre 80 huse blev revet ned.

 2. Hanne Wahlberg

  Har kommenteret under billedet.
  Men ønsker Hareskovhvile kan bruges som galleri, mødelokaler og selskabslokaler for borgerne, svarende til den gamle skole i Kirke Værløse.

Der er lukket for kommentarer.