Blæserkvintet underholder i Furesø Musikforening

Ensemble MV kommer til Galaksen den 24. april.

Onsdag den 24. april. kl. 19.30 får Furesø Musikforening besøg af blæserkvintetten fra Ensemble Midtvest
Unge, ambitiøse og dedikerede klassiske musikere med speciale i kammermusik danner tilsammen Ensemble MidtVest. Elleve prisvindende individualister, uddannet fra nogle af verdens bedste konservatorier, der i samspillet smelter sammen til ét ensemble og formidler et bredt repertoire af klassiske kammermusikværker på et internationalt niveau.
Ensemblet blev etableret i 2002. Besætningen, der består af en strygekvartet, en blæserkvintet og en pianist, giver fleksibilitet og en rig mulighed for et varieret og mangefarvet program med forskellige besætningskonstellationer.
Ensemble MidtVest er et af Danmarks fem klassiske basisensembler. Ensemblet støttes af Statens Kunstråds Musikudvalg samt af de fire kommuner Herning, Holstebro, Ikast-Brande og Struer.
Ved denne koncert får vi som nævnt ensemblets blæserkvintet at høre med programmet” Winds in Space”. Det består bl.a. en række af tidens populære klassiske og halvklassiske numre specielt arrangeret for denne besætning.
Der kan købes gæstebilletter til koncerten i Galaksen via furemus.dk eller ved indgangen. Unge under 25 år gratis adgang.

Facebook
Reddit
Twitter
LinkedIn
Pinterest