Byrådsmedlem vil have svar fra Hasan Yilmaz – Her er fem ?????

Byrådsmedlem Musa Harmanci (V) kræver svar fra Hasan Yilmaz (S) om Farum Fjernvarmes gyldne håndtryk til direktøren. Musa stiller fem spørgsmål i denne artikel.

Det gyldne håndtryk på 12 mio. kr. til Farum Fjernvarmes afgående direktør Nighat Kamal har vakt forargelse hos mange i Furesø. Nu vil byrådsmedlem Musa Harmanci (V) have svar på fem centrale spørgsmål.
Furesø Byråd har så vidt ikke noget med driften af Farum Fjernvarme at gøre, men byrådet har en repræsentant i Farum Fjernvarmes bestyrelse, næstformand Hasan Yilmaz (S). Han har været på banen i flere medier og forsøgt at forklare, hvorfor det endte med en fratrædelsesaftale på 12 mio. kr.
Byrådsmedlem Musa Harmanci (V) vil forsøge at få taget sagen op som en orienteringssag på det kommende byrådsmøde. Det er ikke sikkert, at det lykkes.
– Hasan Yilmaz har i medierne givet udtryk for, at der var problemer i bestyrelsen for Farum Fjernvarme, og at det var medvirkende til, at man lavede den uopsigelige aftale med direktøren. Det er god skik at informere byrådet om den slags. Hvorfor har Hasan ikke videregivet den viden til byrådet, lyder det spørgende fra Musa Harmanci.

Så nu har Musa Harmanci sat ord på fem centrale spørgsmål.
– Jeg får henvendelser fra mange borgere i Farum. De vil gerne have svar på deres spørgsmål. Jeg er ligeglad med om, vi får svar på byrådsmødet eller i medierne, siger Musa Harmanci.
Her er spørgsmålene
– Hvorfor prøvede bestyrelsen på at holde aftalen skjult under dække af diverse omkostninger?
– Hasan nævner noget omkring udfordringer i bestyrelsen. Hvad er det for nogle udfordringer – og hvorfor har vi ikke haft kendskab til dem?
– Hvorfor valgte bestyrelsen ikke at rådføre sig med andre, inden de sagde god for direktørens krav. Især omkring størrelsen på godtgørelsen?
– Hvorfor skrev man ikke nogle forbehold ind i aftalen? Bl.a. at aftalen ville være ugyldig ved en evt. lukning af Farum Fjernvarme eller ved en evt. fusion mv.?
– Hvorfor vælger bestyrelsesformanden samt næstformanden at være tavse for tiden, trods adskillige henvendelser til dem fra flere forskellige?

Facebook
Reddit
Twitter
LinkedIn
Pinterest