Fodboldklubber går sammen om børneudviklingstræner

Mickey Ølholm (tv.) med Hareskov IFs næstformand Jacob Krarup.

Hareskov IF og Kirke Værløse IF har ansat Mickey Ølholm som børneudviklingstræner.
Et par lokale fodboldklubber er gået sammen i et spirende samarbejde, som giver dem mulighed for at ansatte 34-årige Mickey Ølholm som børneudviklingstræner.
Næstformand i Hareskov IF, Jacob Krarup, ser store muligheder i ansættelsen af Mickey Ølholm.
– Han bliver en professionel støtte til de forældre som ofte fungerer som trænere for de yngste årgange. Han skal inspirere og støtte dem i deres arbejde, forklarer Jacob Krarup.
Hareskov IF er gået sammen med Kirke Værløse IF for at skabe en attraktiv stilling.
Børneudviklingstræneren kommer til at arbejde 14 timer om ugen i Hareskov IF, og cirka 15 timer om måneden i Kirke Værløse IF. KVIF har klare ambitioner om flere børne-ungdomshold, endnu mere samarbejde med andre foreninger og nye fælleskabsprojekter, fortæller Emil Spangenberg fra KVIF.
– I en kommune som Furesø synes vi det giver mening, at vi tænker i gode samarbejder og fælles udvikling af børnefodbolden, og vi tror på, at vi kan lære meget af Hareskoven og omvendt. Derfor rakte vi ud til Hareskov IF og det er super glædeligt at vi nu kan præsentere Mickey som en stærk ressource i begge foreninger, siger bestyrelsesmedlem Emil Spangenberg.
Mickey Ølholm er 34 år gammel, har gennemført DBUs B2-trænerkursus og har erfaring fra bl.a BK Skjold og BN Union i København. Derudover er Mickey uddannet bachelor i Idræt på Københavns Universitet.
– Som Børneudviklingstræner i Hareskov IF og Kirke Værløse IF glæder jeg mig til at være med til at bygge ovenpå de allerede gode fodboldmiljøer, der eksisterer i de to klubber. Jeg har allerede oplevet stærke lokale kræfter, der virkelig brænder for at udvikle deres foreninger. Det bliver min opgave at sparre med dem og levere det faglige håndværk således, at deres ambitioner bliver til virkelighed for de mange hundrede børn, der spiller fodbold i de to foreninger, lyder det fra Mickey Ølholm.
Både Hareskov IF og KVIF er DBU Børneklubber. Det giver klubberne en række netværksmuligheder for trænere og ledere og en række forpligtelser til selve børneudviklingen, herunder bl.a. at arbejde fast med en børneudviklingstræner som kan agere sparringspartner for de enkelte trænere i forhold planlægning og afvikling af den ugentlige træning.

Facebook
Reddit
Twitter
LinkedIn
Pinterest