Furesø Kunstforening inviterer lokale kunstnere til at udstille

Furesø Kunstforening inviterer lokale kunstnere til at deltage i udstillingen "Lokale Kunstnere".

Lørdag den 20. januar åbner Furesø Kunstforening dørene for udstillingen ”Lokale Kunstnere 2024”. Udstillingen varer til 24. februar og udfolder al den kreativitet, der findes i Furesø Kommune.
Det er en hæderkronet tradition, at Furesøs lokale kunstnere cirka hver andet år får mulighed for at deltage i en fælles udstilling i Farum Kulturhus. Nu er tiden kommet igen.
– Furesø Kunstforening inviterer alle kunstnere bosat i Furesø Kommune til at udstille i gallerierne i Farum Kulturhus. Hvis du bor udenfor Furesø Kommune, skal du være medlem af Kunstforeningen for at udstille, fortæller Helene Lund fra Furesø Kunstforening.
Hver kunstner kan deltage med to værker. Deltagerantallet ligger gerne omkring 100 og udstillingen spænder bredt fra malerier til skulptur, fotos og tekstilkunst.
– Furesø Kunstforening glæder sig til igen at præsentere den store talentmasse, som findes i Furesø Kommune, siger Helene Lund.
I år vil der være noget nyt i forbindelse med udstillingen.
– Som noget nyt vil Kunstforeningen i samarbejde med Billedskolen udstille kunst af børn og unge i Furesø Kommune i Kulturhusets foyer. Det glæder vi os også meget til, lyder det fra Helene Lund.
Borgmester Ole Bondo Christensen holder ferniseringstalen.
Udstillingsaftaler fås i Kulturbutikken, Farum Kulturhus fra 20/11, 2023, eller ved at skrive til Helene Lund på helene.lund@post.tele.dk

Facebook
Reddit
Twitter
LinkedIn
Pinterest