Galaksens forestilling genopsættes i København

Forestillingen Sprækker sættes op den 30. og 31. maj i forbindelse med CPH Stage. Foto: Mikkel Arnfred

Tilbage i oktober præsenterede Galaksen et spændende stykke med lokale skuespillere. Sprækker fik stor succes, høstede fine anmeldelser og blev genopsat i forbindelse med Lun på Ord i januar.
Nu får de ti unge fra lokalområdet endnu en mulighed for at overbevise publikum. Sprækker sættes op i forbindelse med festivalen CPH Stage.
– Vi kommer til København d 30-31 maj og spiller på KUBE, med det vidunderlige og inspirerende ungdomsstykke sprækker. Dette bliver sidste gang sprækker kommer på scenen, og dermed også sidste chance for at se stykket, fortæller kulturhusleder Morten Mathiesen.
Forestillingen spiller på KU.BE Performance-scenen den 30 maj klokken 20 samt den 31. maj klokken 17 og 20.

Meget mere end en sædvanlig forestilling
Hele holdet bag har lagt sjæl i forestillingen.
– Det her stykke har ikke bare været et normalt teater projekt, der er lagt blod, sved og tårer i samt dybe historier, sårbarhed og lange øve weekender. Og derfor er det også blevet et fantastisk fællesskab, både for de medvirkende men også for produktionen, lyder det fra Morten Mathiesen.
Stykket er bygget op af de 10 modige unge medvirkendes egne historier og oplevelser.
– Stykket er meget ærligt og viser at det er okay ikke at være okay hele tiden. Det river op i en masse vilde følelser, både de glade men også de triste. Det kommer både ind på skilsmisser, diagnoser, handikap og udfordringer der kan virke fuldkommen uoverkommelige. Men det handler også om mod og om at stå stærkt i sig selv, forklarer Morten Mathiesen og fortsætter:
– Noget af det vigtige med det her stykke er at der er så meget snak om de unge og deres problemer. Problemet er det voksne, der snakker om de unges problemer. Med det her stykke får de unge selv lov til at fortælle og forklare, og vise andre unge at de ikke er alene.

Facebook
Reddit
Twitter
LinkedIn
Pinterest