HVT-damer tæt på den helt store sensation

HVTs damehold i elitedivisonen. Fra venstre Olivia Thiemke, Thale Myhre, Anna og Emma Brandt Schultz.

Kr. Himmelfartsdag debuterede Hareskov-Værløse Tennisklubs bedste damer i Elitedivisionen – tennissportens svar på Superligaen – med et meget snævert 2-4 nederlag mod sidste års medaljespildeltagere fra B93. Lørdag var HVT-damerne i aktion igen, og her skulle de på udebane møde sidste års sølvmedaljevindere fra Hørsholm Rungsted Tennisklub (HRT).
Alle fire singler var meget velspillede, og især holdets yngste – Anna Brandt Schultz på kun 14 år – strålede i kampen mod nr. 8 på den nationale rangliste for kvindelige tennisspillere, Mille Mørk. Anna vandt 2. singlen i overbevisende stil 6-1 6-2. HVT’s Thale Myhre og Emma Brandt Schultz tabte 3. og 4. singlerne i to tætte og meget velspillede kampe, og endelig tabte HVT’s 1. single, Olivia Thiemke, i en lang og flot kamp til Johanne Svendsen, som netop har strålet for Danmark sammen med bl.a. Clara Tauson ved Billie Jean King Cup.
Anna og Emma Brandt Schultz, som for nylig blev danske doublemestre indendørs for U16-piger, vandt deres 2. double 7-5 6-2, og herefter var spændingen enorm. HVT’s 1. double med Olivia Thiemke og Thale Myhre tabte 1. sæt 1-6 i 1. doublen, men med sublimt spil og en super attitude fik de vendt kampen i 2. sæt, som de vandt 6-3. Herefter skulle kampen afgøres i Match-Tiebreak (MT), hvor man spiller til 10 og skal vinde med to overskydende point. Thiemke og Myhre kom godt fra start i MT’en og førte 4-2 ved det første sidebytte, men på trods af fænomenal fight tabte HVT-doublen 6-10 i den afgørende Match-Tiebreak.
HVT’s bedste damer har således i klubbens to første kampe i landets bedste liga vist, at de hører til i det flotte selskab. De ligger efter 2 runder nr. 6 i ligaen, men har også mødt de to hold, der lige nu fører ligaen.
HVT’s bedste herrer spiller i 1. division øst, og her blev det for anden runde i træk til en flot HVT-sejr. Lørdag vandt HVT-herrerne på hjemmebane med hele 6-0 over Greve, og dermed topper de rækken efter to runder.

Facebook
Reddit
Twitter
LinkedIn
Pinterest