HVT tager første sejr i den bedste række

Emma Brandt Schultz vandt begge sine kampe i Odense.

Tennisavisen spåede en klar sejr til Fruens Bøge, men Hareskov-Værløses unge hold vandt med 4-2 i Odense.
Hareskov-Værløse Tennisklubs damehold rykkede sidste sommer op i elitedivisionen. Premieresæsonen vil altid være svær, men HVT har allerede fået enhver snak om nedrykning til at forstumme.
Grundlovsdag overraskede HVTs hold med en sejr på 4-2 over Fruens Bøge i Odense. Dermed er holdet på femtepladsen og spiller med om en plads i slutspillet (Top-4 red.), mens der er meget langt ned til nedrykningspladserne.
– Målet før denne sæson var at undgå nedrykning. Det er stadig målet, men efter tre runder må vi også konstatere, at vi har niveauet til at være i Elitedivisionen, og vi er ikke langt fra at kunne spille med om medaljerne, siger holdkaptajn Reinholdt Schultz.
Tennisavisen havde spået en 5-1 sejr til Fruens Bøge, men HVTs spillere præsterede bedre end eksperterne tippede.
Olivia Thiemke kom ganske vist til kort imod Anastasia Yakimova fra Hviderusland, som i sin tid var nummer 49 på WTA-ranglisten. Yakimova vandt begge sine kampe.
De fire andre kampe gik til HVT. Anna Brandt Schultz og Thale Myhre vandt begge i mtachtiebreak, mens Emma Brandt Schultz var klart bedre i fjerdesinglen.
Anna og Emma Brandt Schultx vandt også deres damedouble i to sæt, og så var overraskelsen en realitet.
– Det her er en kæmpe triumf. Det er kulminationen på nogle år med en ambitiøs bestyrelse, et stærkt trænerteam, fantastiske sponsorer, en spillertrup, hvor alle vil hinanden det bedste, og stor opbakning fra forældre til vores bedste spillere, lyder det fra Reinholdt Schultz.
HVTs damehold spiller igen lørdag den 8. juni kl. 12.00 på hjemmebane imod Gentofte.

Facebook
Reddit
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *