Julehilsen fra Værløse Bymidte – ekstra længe åbent den 23. december

"The Stag" lyser op på Den Røde Plads. Centerforeningens formand Søren Engberg lover at forsøge at overgå den flotte signaturfigur næste år.

Her i den søde, men også travle, juletid har Værløse Bymidte hygget om kunderne i stor stil. Alt sammen til stor tilfredshed for Centerforeningens formand Søren Engberg, Meny.
– Det har været en vild juleperiode med rigtig mange aktiviteter. Det føles jo nærmest som meget længe siden, at Scene Torvet var fyldt med glade borgere, der talte ned til juletræstændingen. Og bare ugen efter introducerede vi julemarkedet for første gang i Bymidten. Wow! Det var en succes, og begge aktiviteter fik godt gang i julehumøret, siger Søren Engberg, som selv var med til at sætte julebelysningen op en mørk aften i november.
– Vi har fået mange fine tilbagemeldinger for vores julepynt i år, og i særdeleshed vores seks meter høje rensdyr. Rensdyret bliver svært at overgå næste år, men vi vil arbejde hårdt på det, lover Søren Engberg.
Han glæder sig selv over, at der er aktivitet på Bymidten. Også i de weekender, hvor Centerforeningen skruer en smule ned for tempoet.
– Nogle weekender har vi skruet lidt ned for tempoet med mindre, men også meget stemningsfulde aktiviteter. Det er f.eks. altid en fornøjelse at opleve Søndersøskolens dygtige børnekor, eller se byens små borgere fryde sig over de søde ponyer når de får en ridetur rundt på bymidten, lyder det fra Søren Engberg.

Længe åbent den 23. december.
Værløse Bymidte har forsøgt at kræse ekstra meget om kunderne ved at holde åbent om søndagen, så juleindkøbene kan gøres i ro og mag.
Søren Engberg hører indtil videre om gode tilbagemeldinger fra butikkerne.
– Nu er julen jo ikke slut endnu, men generelt får jeg positive tilbagemeldinger fra butikkerne. De sidste dage op til jul er jo normalt de mest travle dage. Derfor har mange butikker taget et ekstra initiativ og vil holde længere åbent på lørdag den 23. december, som jo også er lillejuleaftensdag, forklarer Søren Engberg.
Det betyder mere præcist, at udover den normale åbningstid til kl. 15.00 holder mange butikker længere åbnet – helt til kl. 18. Dagligvarebutikkerne og spisesteder endnu længere. Hvor længe de enkelte butikker holder åbent. kan man se på hjemmesiden: www.vaerloesebymidte.dk
– Jeg håber naturligvis, at denne ekstra lillejuleaftensdag service gør dagen lidt mindre hektisk. Og på vegne af alle butikkerne vil jeg naturligvis også gerne ønske alle en rigtig glædelig jul, slutter Søren Engberg.

Facebook
Reddit
Twitter
LinkedIn
Pinterest