Kæmpe opvisning i Farum Arena

600 gymnaster er med ved opvisningen i Farum Arena.

Søndag den 17. marts 2024, kl. 10 slår Værløse Gymnastik sammen med GymDanmark dørene op for opvisningen Gymnasternes Dag. 
Det bliver en dag med gymnastikken og gymnasternes i centrum, og Værløse Gymnastik er glade for, at de sammen med GymDanmark kan have Gymnasternes Dag i Nordsjælland. Formand for Værløse Gymnastik Gitte Dahl håber, at Værløse Gymnastik sammen med GymDanmark kan starte en ny tradition.
Der kommer hold fra Greve, Lyngby/Gentofte, Roskilde, Helsingør, Helsinge, Humlebæk, Gadstrup og Toreby Sundby. Derudover deltager Brøderup Efterskole. Endelig deltager Værløse Gymnastik selv med 3 hold, nemlig de letøvede springpiger 12-14 år, de øvede springpiger 12-14 år samt VG-Rytmeperformance og Miniaspiranterne. 4 af de deltagende hold – heriblandt Værløse Gymnastiks egne VG-Rytmeperformance og Miniaspiranterne – deltog i Gymnastradaen i Amsterdam i sommeren 2023, så det bliver også et glædeligt gensyn for en del af gymnasternes og deres instruktører.
– Vi håber, at borgerne i Værløse og Farum har lyst og tid til at kigge forbi Farum Arena på søndag, siger Gitte Dahl.
– På gulvet vil være virkelig seværdig gymnastik i flere genre, lige fra rytmisk gymnastik over springgymnastik til akro på højt niveau og i mange aldre – vi glæder os virkelig til en god dag i hallen.
Der er tilmeldt lige under 600 gymnaster, og der forventes et tilsvarende antal publikummer, så der bliver en fantastisk stemning i Farum Arena.
Indgangen åbner allerede kl. 8.30, så alle kan nå at komme på plads, inden indmarchen indleder opvisningen kl. 10.

Facebook
Reddit
Twitter
LinkedIn
Pinterest