Kom med på tur til Fugletårnet ved Præstesøen

Fugletårnet ved Præstesøen blev renoveret sidste år. Nu inviterer DN Furesø på tur til tårnet. Foto: Lars Johansen.

Onsdag den 29. maj klokken 17 byder DN Furesø på en tur til Fugletårnet i Præstesøen. Der er mødested ved parkeringspladsen på Sandet.
Der vil være Tre fuglekyndige med teleskoper i Fugletårnet til at hjælpe med at bestemme de fugle, som deltagerne iagttager gennem teleskoperne eller jeres medbragte kikkert.
Rigtig mange fugle gæster eller yngler ved og i Præstesøen. Året rundt er der mange og ret forskellige fugle at enten lytte til eller iagttage fra det nye fugletårn. Der kan nævnes Gråstrubet Lappedykker, Rørsanger, Nattergal, Rød Glente, Rørhøg, Tornsanger af de op til 48 arter, som på et fornyeligt besøg er observeret derude.
Det har længe krævet gummistøvler at komme ud til Fugletårnet – kan stadig være en god idé, men ikke absolut påkrævet.

Facebook
Reddit
Twitter
LinkedIn
Pinterest

1 kommentar til “Kom med på tur til Fugletårnet ved Præstesøen”

  1. Karin Therkelsen

    Som arrangør af DN arrangement i morgen onsdag d. 29. maj må jeg korrigere et par fakta i artiklen ovenfor. Der er IKKE tale om “en tur” til Fugletårnet, men lige netop i morgen mellem kl 17 – 19 vil der være 3 fuglekyndige tilstede med deres teleskoper. Man parkerer ved P-pladsen halvvejs oppe af bakken på vejen Sandet og derfra gå ad stien ned til trappen over trådhegnet på marken til venstre. Derfra lige ud ned til søen og der er Fugletårnet.

Der er lukket for kommentarer.