Konservative har valgt spidskandidat

Lars Carstensen er valgt som spidskandidat for Det Konservative Folkeparti ved kommunalvalget i 2025. Pressefoto.

Med halvandet år til byrådsvalget i 2025 har Det Konservative Folkeparti spidskandidaten på plads.
Det bliver en tredje gang er lykkens gang for 2. viceborgmester Lars Carstensen. Han blev valgt uden modkandidat i forbindelse med partiets generalforsamling og opstillingsmøde onsdag den 6. marts.
Lars Carstensen var også spidskandidat i 2017 og 2021. I begge tilfælde indgik Konservative i konstitueringen med den socialdemokratiske borgmester Ole Bondo Christensen.
– Jeg ser positivt op det. Det må være nu, at vi skal have et systemskifte i Furesø Kommune. Om det så bliver med mig som borgmester, er ikke så vigtigt. Det vigtigste er, at vi får ændret retningen for kommunen, siger Lars Carstensen.
Han forventer, at hele den borgerlige fløj vil indgå i et fælles valgforbund.
– Jeg forventer, at vi indgår et fælles borgerligt valgforbund, som kan blive basen for, at vi arbejder tættere sammen, lyder det fra Lars Carstensen.
At Det Konservative Folkeparti allerede nu vælger spidskandidat, skal tages som et udtryk for rettidig omhu. Ved samme lejlighed kunne andre kandidater melde sig. Byrådsmedlemmerne Egil Hulgaard, Rikke Blak-Kristiansen og Niels-Jørgen Brandt samt bestyrelsesmedlemmet Christian Thygesen meldte sig som kandidater.
– Nu kan vi begynde at sammensætte kandidatlisten. Vi prøver at have mange kandidater til kommunalvalget, så vi får en bred repræsentation rundt om i kommunen, forklarer Lars Carstensen.

Facebook
Reddit
Twitter
LinkedIn
Pinterest

2 kommentarer til “Konservative har valgt spidskandidat”

  1. Henrik Christensen

    Medlem af bestyrelsen og suppleant til byrådet Henrik Christensen stiller også op igen.

Der er lukket for kommentarer.