Lokal køkkenleder nomineret til Køkkenprisen 2024

Karina Jespersen Nielsen er nomineret til Køkkenprisen 2024 for sin indsats som køkkenleder for Ryet Børnehus. Pressefoto.

Karina er køkkenleder i Ryet Børnehus. Hun arbejder med at gøre noget nysgerrige på maden. Nu er hun nomineret til Køkkenprisen 2024.
Børnene i Ryet Børnehus smager, dufter og mærker på råvarerne. Det er køkkenleder Karina Jespersen Nielsen, som arbejder med begrebet Madmod, men også med bæredygtig mad, børneinddragelse, medbestemmelse, fra jord til bord, madpakkeworkshop og helt ind i hjemmet med råvarer og opskrifter.
Hendes store indsats er blevet bemærket i de faglige organisationer, samt landbrug & Fødevarer, som hvert år uddeler Køkkenprisen. Karina er nomineret sammen med tre andre.
Årets Køkkenpris gives til det offentlige køkken, som formår at kombinere ernæring, smag og økologi i deres måltider, og som bærer præg af at være bæredygtig og innovativ. De fire nominerede er nu fundet.
– Tilslutningen til prisen har aldrig været højere, og feltet har været utrolig stærkt, hvilket også viser, at landets dygtige køkkener forstår, hvor stor en forskel deres indsats gør. Derfor glæder det os at hylde de offentlige køkkener med Køkkenprisen for femte år i træk. Samtidigt glæder vi os i juryen til at besøge de dygtige og nominerede køkkener, der på alle måder går de ekstra mil for at udbrede økologisk begejstring og bæredygtig spiseglæde, siger Christian Vejlund, der er seniorkonsulent i Landbrug & Fødevarer og ansvarlig for Køkkenprisen.
De nominerede til Køkkenprisen 2024 er:
Neurorehabilitering – KBH, Køkkenleder Robert Hans Stig-Jacobsson
Hospitalskøkkenet v. Regionshospitalet Horsens
Lomakøkkenet Østerbyskolen, Kantineleder Steffen Bækkel
Ryet Børnehus v. Furesø Kommune, Kostfaglig eneansvarlig og ernæringsassistent Karina Jespersen Nielsen
Juryen vil hen over sommeren besøge de nominerede køkkener.
Udnævnelsen og kåringen af vinderen af Køkkenprisen finder sted i forbindelse med arrangement ’Madfagligt Køkkentræf’ den 3. september 2024 på Tivoli Nimb Hotel.

Facebook
Reddit
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *