Lokalt firma indgår stor partnerskabsaftale

Wexøe a/S indgår aftale med svenske Partex Marking Systems Nordic AB. Pressefoto.

Wexøe A/S – med domicil på Lejrvej i Kirke Værløse – har indgået et nyt og betydningsfuldt partnerskab med Partex Marking Systems Nordic AB.
Partex er verdensførende inden for opmærkning og identifikation af ledninger, kabler, rør og komponenter. Fra den individuelle elektriker til verdens største industrivirksomheder, bidrager deres unikke mærkningssystemer til øget effektivitet og højere sikkerhedsniveauer.
Partex er en svensk familieejet virksomhed med over 75 års erfaring, og har opbygget ekspertise, der kombineret med topmoderne produktionskapacitet muliggør levering af perfekte løsninger til dagens krævende identifikationsbehov. Deres kontinuerlige udvikling af materialer og avancerede produktionsmetoder sikrer, at løsninger fra Partex også i fremtiden vil imødekomme morgendagens krav.
– Denne strategiske alliance repræsenterer en betydelig milepæl for Wexøe A/S og vil styrke deres position som en førende aktør inden for levering af løsninger til opmærkning af kabler i Danmark, lyder det i en pressemeddelelse.
Partnerskabet afspejler et fælles engagement i at levere førsteklasses identificering af kabler, komponenter og service. Wexøe A/S er overbeviste om, at samarbejdet vil åbne nye muligheder og skabe værdi for alle kunder og kan bruges på tværs af alle Wexøes divisioner Installation (Installationsmateriel og bygningsstyring), Solutions (Datacentre og IT infrastruktur), Power (Elforsyning og bane) og Industry (Automation og industri).

Facebook
Reddit
Twitter
LinkedIn
Pinterest