Lun på ord 2024 – Gratis ordfest i januar

Lun på Ord finder sted den 19 og 20. januar i Galaksen og på Værløse Bibliotek.

Kom til gratis ordfest i januar og mød store forfatternavne, en fodboldekspert, en UFO-podcaster og lokale kultursjæle under samme tag. Lun på ord er tilbage i sine vante vinterrammer den 19. og 20. januar 2024 i Værløse

Borgmesteren og Flemming Jensen byder velkommen
Furesø Bibliotekerne og Galaksen glæder sig til at byde Furesøs borgere velkommen til endnu en festivalåbning med både borgmester Ole Bondo Christensen og Flemming Jensen som åbningstalere fredag 19. januar kl. 14.
– Vi glæder os til at samles på tværs af generationer. Og vi glæder os til at byde op til snak om forfattere og andre spændende aktiviteter. Om lørdagen vil der være spændende tilbud for børn, som der også har været de andre år med kreative workshops, der samler børn, forældre og bedsteforældre i fantasifuld fordybelse, , fortæller Helle Winther Olsen fra arrangørgruppen.
Der vil være møder med bl.a. forfatter og musicalstjerne Kim Ace og ugle-tæmmeren Birdnerd. Og der vil være spændende forfattersamtaler med både krimiforfattere som Katrine Engberg og Anne-Mette Hancock, ufo-forfatter Frederik Dirks Gottlieb og andre fantastiske forfattere som bl.a. Malene Ravn, Eva Tind og internationalt berømmede Dorthe Nors.

Tidens strømninger i fokus
Når Furesø Biblioteker og Galaksens samarbejder om at planlægge programmet for Lun på ord, så lægger arrangørgruppen mærke til, hvad der rører sig i tiden h
– Hvad borgerne læser om, hvordan vi afspejler tendenser i samfundet og ikke mindst, hvordan vi overrasker. Vi kan ikke rumme alt, men vi forsøger at have smag for det meste, fortæller Helle Winther Olsen.
Lun på Ord har Helle Helle med sin nyeste og velanmeldte roman til at lægge ud på. Hun efterfølges af en af vores fineste lyrikere Pia Tafdrup, som netop har færdiggjort sin serie om de fem sanser. Madame Nielsen lægger vejen forbi med sin romankvartet ’Pentagon Smeltet’, der er omtalt som imponerende. Fodboldekspert Morten Bruun har samlet fortællingerne om de danske klubber i ’Kampdag. Turen går til dansk fodbold’. Og turen går selvfølgelig også til FCN. Lun på ord lukker lørdag ved 17-tiden efter en lun samtale med musiker Anne-Dorthe Michelsen, som også synger et par numre.

Facebook
Reddit
Twitter
LinkedIn
Pinterest

2 kommentarer til “Lun på ord 2024 – Gratis ordfest i januar”

  1. Poul Ammentorp

    Det lyder rigtigt spændende! Kommer der et program over de to dage?

  2. Jeg efterlyser som Poul Ammentorp også et mere overskueligt program over dagene. Behøves ikke være så fancy, bare forfatterlist/aktiviteter samt dag og tidspunkt. 🙂

Der er lukket for kommentarer.