Operasanger åbner virksomhed på Filmstationen

Nete Nørgaard-Nielsen er uddannet operasanger og har en kandidatgrad i musikvidenskab, italiensk og iværksætteri. Pressefoto.

Det kreative miljø på Filmstationen får tilført nyt blod, når operasanger Nete Nørgaard-Nielsen flytter ind med virksomheden Ministry of Music.
Nete Nørgaard-Nielsen er oprindeligt uddannet operasanger, men har suppleret med en kandidatgrad i musikvidenskab, Italiensk og Iværksætteri. I 2007 stiftede hun virksomheden Ministry of Music.
Nete har gjort det til sin personlige mission, at hjælpe mennesker med at udvikle deres stemme, kropssprog, talestil og mentale kapacitet
– I løbet af mine 17 år med ”Ministry of Music” har jeg trænet over 10.000 ledere og medarbejdere sammen med mit fantastiske team. Jeg brænder for performance, nemlig træning i stemme, kropssprog, retorik og mindset, siger Nete Nørgaard-Nielsen, so også har udgivet to bøger og en podcast.
Ministry of Music flytter ind på Ateliergangen på Filmstationen. Her vil man kunne få undervisning i at udnytte sine kommunikative evner.
– Mange mennesker udnytter ikke en brøkdel af deres kommunikative evner. Uagtet om det er et uformelt møde eller en tale til en stor forsamling, så er jeg en stor tilhænger af de håndgribelige værktøjer fra musikkens og operaens verden. Der er intet mystisk eller uvirkeligt over dem, de er der bare, klar til at blive brugt, forklarer Nete Nørgaard-Nielsen.

Ministry of Music rykker ind på Ateliergangen, hor der i forvejen huserer en masse kunstnere.
Facebook
Reddit
Twitter
LinkedIn
Pinterest