Ambassadører og repræsentanter fra 30 lande gæstede Rokkedyssegaard for at høre mere om gårdens bærproduktion.
Tilbage i 1989 forpagtede Lisbeth og Torben Bo Toft Christensen Rokkedyssegaard. For at hjælpe dem i gang forærede Lisbeths far dem 20.000 jordbærplanter i bryllupsgave.
Fra den spæde start til en stor, velfungerende virksomhed 35 år senere. Tilbage i 1989 havde Lisbeth og Torben Bo Christensen næppe forestillet sig, at de i 2024 ville blive udvalgt som ambassadør for dansk landbrug og fødevareproduktion.
Brancheorganisationen Landbrug & Fødevarer udvalgte nemlig Rokkedyssegaard på linje med Novonensis og Arla Foods, da repræsentanter og ambassadører for 30 lande skulle introduceres for det bedste af det bedste.
-Alle medarbejdere havde været i gang tidligt for at gøre klar, og alle glædede sig over at solen kom frem og lyste op, fortæller Torben Bo Toft Christensen.
Vild udvikling
Inden Lisbeth og Torben Bo Toft Christensen forpagtede Rokkedyssegaard, var der kvægdrift på gården. Det blev en barsk start.
De 20.000 jordbærplanter fyldte blot en halv hektar, men med årene voksede produktionen til 20 tons årligt.
Produktionen udviklede sig efterhånden. I 1996 kom de første tunneller af plastik. Rokkedyssegaard gik forrest i den udvikling. I mange år kom sæsonens første jordbær fra Kirke Værløse.
De nye metoder vakte opsigt og gav gode kontakter indenfor branchen.
gode omtale fik selskab af gode kontakter indenfor branchen.
Den store engelske virksomhed Haygrove hyrede Lisbeth som agent for firmaet i Danmark, hvilket gav et endnu større netværk.
I 2008 startede Rokkedyssegaard op med hindbærproduktion i 2008. Det har udviklet sig til en årlig produktion på 50 tons jordbær og 50 tons hindbær og tre en halv hektar med tunneller.
I 2011 kom Torben Bo med på fuld tid. Han havde indtil da arbejdet på forretningsudvikling og innovation for landbrugsorganisationer på Axelborg.
Torben Bo satte gang i udviklingen af produkter som marmelade, bærshots, sirup, is, muffins og meget, meget mere.