Solen er ved at få fat. Forårsblomsterne spirer. Energien vender tilbage.
Det mærkes tydeligt på Christianshøjvej, hvor golfspillerne atter indtager banen i hobetal.
I det smukke klubhus i den gamle hovedbygning for gården Christianhøj vender livet også tilbage. Joey Christiansen og Jesper Oldager Jensen står på spring til at servicere kunderne, når sæsonen åbner den 1. april.
– Der sker noget magisk, når det går fra vinter til forår. Vi glæder os sindssygt meget til det, siger Jesper Oldager Jensen.
I vintersæsonen er Spisehuset kun åbent for selskaber, men fra 1. april kommer der mere end 100 kunder hver dag. Dertil kommer selskaber. Det bliver til ca. 30.000 spisende gæster på en sæson.
Tiden op til 1. april går med at gøre klar. Ikke mindst personalestaben skal udvides.
– Vi har ansat fem unge opvaskere og fire nye tjenere. De er alle sammen fra lokalsamfundet, fortæller Jesper Oldager Jensen.
De nære relationer
Joey og Jesper overtog Spisehuset i 2021. Inden da havde de kørt parløb i flere restaurationer i København. Nu ville de ud og have noget lokalt.
– Vi ville være en del af nærmiljøet. Det er vigtigt for os, at man bare kan komme forbi og sætte sig på terrassen med sine venner eller kunder. Det er vi lykkedes med, siger Jesper Oldager Jensen.
Kunderne er begyndt at vende tilbage igen og igen.
– Det handler meget om tillid. Kunderne skal have sikkerhed for, at man laver en god barnedåb eller at nytårs menuen er helt i top. Det er vi nået i mål med, men det kræver, at vi hele tiden knokler på, forklarer Jesper Oldager Jensen.
Fra den 1. april har Spisehuset åbent fra 11.00 til 21.30 hver dag. Der er menukort med smørrebrød, frokost, caféretter og hovedretter til aftensmad.
1 kommentar til “Spisehuset springer ud sammen med foråret”
Vi glæder os meget til at kommet og spise de altid dejlige og lækre mad
Der er lukket for kommentarer.