Tennisklub fik grønt lys til udvidelse

Her på den nuværende grusbane ved Værløse Boldklub vil Hareskov-Værløse Tennisklub anlægge endnu en tennisbane. Skitse: HVT.

Hareskov-Værløse Tennisklub har fået Furesø Kommunes velsignelse til at gå i gang med etablering af endnu en tennisbane. Den skal ligge på grusbanen imellem tennisanlægget og Værløse Boldklubs klubhus.
Med 997 medlemmer – her af 202 i alderen 0 til 12 år – har Hareskov-Værløse Tennisklub længe arbejdet for at udvidelse af tennisanlægget på Ll. Værløsevej.
I sidste uge gav Økonomiudvalget i Furesø Kommune grønt lys til første etape af Hareskov-Værløse Tennisklubs udvidelsesplan. På den betingelse at projektet er selvfinansieret.
Projektet omhandler etablering af en grusbane på den gamle grusbane imellem tennisanlægget fodboldklubhuset.
Formand Henrik Kaltoft oplyser, at man i de næste uger vil få finansieringen endeligt på plads. Generalforsamlingen har givet mandat til at optage banklån, og gode venner af klubben har givet udtryk for velvillighed i forhold til at låne klubben penge. Herefter kan etableringen af banen gå i gang.
– Bestyrelsens drøm er, at banen kan indvies i forbindelse med klubbens 100 års jubilæumsfest den 9. august, siger Henrik Kaltoft.
Området har længe været i spil til flere projekter. Værløse Boldklub og Hareskov-Værløse Tennisklub har hver deres projekter, som konflikter med hinanden.
Godkendelse af Hareskov-Værløse Tennisklubs projekt får konsekvenser for Værløse Boldklubs projekt. Her var det tanken, at etablere en kunstgræsbane i femmandsstørrelse. Det er der ikke længere plads til.
Økonomiudvalget har givet Værløse Boldklub 12 måneder til at komme med et selvfinansieret projekt. Herefter kan Hareskov-Værløse Tennisklub gå i gang med at anlægge endnu en bane på det resterende område.
Værløse Boldklubs formand, Søren Jensen, vil drøfte situation med klubbens bestyrelse, inden han ønsker at udtale sig.

En legeplads og en 5-mands kunstgræsbane er blandt elementerne i Værløse Boldklubs projekt, som nu må revideres, idet den kommende tennisbane ligger i vejen. Skitse: Kompan
Facebook
Reddit
Twitter
LinkedIn
Pinterest