Tine Hessner genvalgt som folketingskandidat

Tine Hessner er genvalgt som folketingskandidat for Radikale Venstre i Egedalkredsen. Pressefoto.

Ved generalforsamlingerne i Egedal og Furesø Radikale er Tine Hessner genvalgt som Folketingskandidat for tredje år i træk.
Det var med fuld opbakning at Tine Hessner nylig blev genopstillet af såvel Egedal som Furesø Radikale vælgerforeninger.
Tine Hessner er 56 år, cand. merc, og selvstændig konsulent indenfor HR, Projektledelse og Forandringsledelse. Tine er et kendt ansigt i Furesø Kommune, hvor hun har boet siden 1997 – og siddet i byrådet siden 2018.
Tine Hessner stillede op før første gang til Folketingsvalget i 2022 og er fungerende 2. suppleant i den Radikale Folketingsgruppe på Christiansborg.
Nordsjællands Storkreds fik kun et enkelt mandat i 2022, mod tidligere to mandater. Mandatet gik til partiets nuværende politiske leder Martin Lidegaard.

Generationskontrakten er omdrejningspunktet
– Jeg er meget glad for opbakningen fra de to lokalforeninger – for der er masser at tage fat om i dansk politik. Det er vigtigt for mig ikke blot at være min egen generations politiker, men løfte blikket og kigge fremad. Vi skal prioritere den grønne omstilling, vi skal omlægge sundhedssektoren og vi skal sikre gode opvækstbetingelser for den næste generation, siger Tine Hessner.

Uddannelse & kunstig intelligens er vejen frem
– Arbejdsmarkedet er under markant udvikling, og der er brug for en massiv prioritering af uddannelse – for viden er Danmarks råstof nr. 1. Herudover skal vi formå at bruge kunstig intelligens som en løftestang for velfærd og velstand i Danmark. Det kræver investeringer og reguleringer, og derfor er Danmarks tilstedeværelse i Europa også afgørende for udviklingen i Danmark, lyder det fra Tine Hessner, som lige nu kæmper for et godt EP-valg til Radikale Venstres kandidat Charlotte Amdi Burgess.

Facebook
Reddit
Twitter
LinkedIn
Pinterest