Værløse Blue Hawks forlænger med træneren

Jonas Sørensen tager en sæson mere som cheftræner for Værløse Bule Hawks.

Cheftræner Jonas Sørensen tager endnu en sæson i Søndersøhallen.
– Det er en god situation. Det er en klub med en god atmosfære. Jeg får frihed til at gøre det, som jeg vil med holdet. Jeg føler mig tilpas, siger Jonas Sørensen.
Klubkonsulent Jesper Hauge er især tilfreds med, at Jonas Sørensen har bygget videre på de foregående træneres arbejder.
– Jonas har gjort et rigtig godt og solidt stykke arbejde i forhold til at udvikle det spillemæssige fundament, som vi har på holdet. Dermed er han lykkedes med at bygge ovenpå det gode udviklingsarbejde, som blev startet op af Anders Sommer for snart 10 år siden, fulgt op og videreudviklet af Susie Heede-Andersen og Mathias Madsen, siger Jesper Hauge, og fortsætter:
– Det er kendetegnende for Jonas, at han er relationel stærk og opnår derigennem gode personlige relationer til spillerne i truppen. Samtidig er han stærk i coachingdelen og formår at involvere mange spillere, der bidrager positivt i kampene. Med forlængelsen af samarbejdet med Jonas (sæsonen 2024-2025) sikrer vi stabilitet, kontinuitet og udvikling på Blue Hawks-holdet også i den kommende sæson.

Lavbudgethold kæmper med de store
Værløse kører på lavbudget med udelukkende danske spillere, men har ikke desto mindre formået at spille sig i Playoff A, hvor de skal møde fem professionelle mandskaber.
– Det motiverer mig at kunne give de unge spillere en chance med, hvor det er sjovt. Det er en del af det for mig, forklarer Jonas Sørensen.
Spillernes udvikling er i fokus hos Værløse Blue Hawks. I år kom Adam Heede-Andersen, Mikkel Hauge og Balsa Veljic med i landsholdets Next Gen-program. Eventyret fortsatte, da Adam Heede-Andersen blev udtaget til landsholdets EM-kvalifikationskamp mod Finland i sidste uge.
For Værløse er det en del af spillet, at de store klubber tager fat i holdets profiler.
– Vi kommer ikke til at stoppe det. Hvis en af vores spillere kan få noget af et klubskifte til et af de store hold, så er det også fint. Det er en del af konceptet, siger Jonas Sørensen.

Facebook
Reddit
Twitter
LinkedIn
Pinterest