Ventesorg – at leve i uvished

Birgitte Behrendt blev inspireret til at skrive om ventesorg, efter hendes bror forsvandt sporløst. Foto: Privatfoto

Foredrag arrangeret af Kirke Værløse og Omegns Husmoderforening onsdag den 22. maj kl. 19.30 på Den Gamle Skole i Kirke Værløse.
Sorg kan være altoverskyggende – særligt den type sorg, hvor man venter på svar eller afklaring. Ventesorg er anderledes end ‘almindelig’ sorg. Det er især uvisheden og den manglende afslutning, der adskiller de to ting.
Måske er ens kære uhelbredeligt syg. Måske er vedkommende forsvundet. For nogle varer ventetiden i flere år. Undervejs kan følelserne være store og svinge mellem fortvivlelse, håb, vrede og afmagt.
Hvad stiller man op, når sorgen ikke længere er ny, men fortsat er opslidende? Når omgivelserne ikke længere spørger ind, og man føler sig alene med sin sorg?
Birgitte Behrendt har skrevet bogen “Ventesorg – at leve i uvished”, som også indeholder to kapitler med konkrete indspark og forklarer, hvordan samfundets tilgang til sorg har ændret sig.
Udgangspunktet for bogens tilblivelse har været den tragedie, som ramte Birgitte og hendes familie, da hendes storebror forsvandt sporløst. Birgitte har været frivillig på Sorglinjen og er bl.a. uddannet stresscoach og sorgvejleder.
Birgitte medbringer bogen ‘Ventesorg’, som denne aften kan købes til særpris. Læs evt. mere på www.behrendt.dk
Der vil blive serveret gammeldags æblekage, kaffe og te.
Pris: 25 kr. for medlemmer og 50 kr. for gæster. Alle er velkomne.

Facebook
Reddit
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *