Bakaos er blevet 50 år

50 år. Barbara Kaad Ostenfeld taler fire sprog. Dansk, engelsk, fransk og bakaosk.

Torsdag den 7. december rundede kunstneren Bakaos et skarpt hjørne, da hun blev 50 år gammel.
Barbara Kaad Ostenfeld er født og opvokset i Farum, men flyttede til Værløse med sin familie i 2010. Hun har været vidt omkring i sit virke.
Barbara har en kontoruddannelse fra Belgien og Danmark samt en bachelor i kommunikation fra Cameroun.
Hjemme i Danmark har hun arbejdet film, tv og blade i otte år, men også været mentor for unge, sårbare mennesker på et jobcenter i seks år.
Tilbage i 2015 sprang Barbara ud som kunstneren Bakaos med et fantasifuldt og sprudlende billedunivers.
– Jeg har været kreativ siden, jeg kunne holde på en blyant, men har holdt det skjult. Det var en god veninde, som opdagede den side af mig. Det fik mig til at satse på at blive kunstner, fortæller Barbara Kaad Ostenfeld.
Hun satte gang i det store væk Circle of Life, som fortsat vokser. Det lokale gennembrud kom i 2018, da hun malede på en 3 tons tung granitsten ved Furesøbad hele sommeren. Mærkelige væsener spirede frem på stenen, som fik navnet Furesøs Hjerte.
– I starten var alt, hvad jeg lavede i sort og hvidt. Det har ændret sig undervejs. I dag kalder jeg stilen for Global Urkunst, fordi mange forskellige kulturer kan spejle sig i min kunst, fortæller Bakaos.
Lige for tiden er Bakaos travlt optaget med Galleri Bymidten, hvor syv lokale kunstnere udstiller i et tomt butikslokale på Værløse Bymidte.

Facebook
Reddit
Twitter
LinkedIn
Pinterest