BAKAOS-værk udvalgt blandt mere end 400 værker

'Forskelligheder Skaber Balance' er udtaget som 1 ud af 20 udvalgte værker til Art Matter.

Den lokale kunstner BAKAOS, kan ikke få armene ned af begejstring. Hendes værk ‘Forskelligheder Skaber Balance’ er udtaget som 1 ud af 20 udvalgte værker – ud af mere end 400 indsendte værker – til en udstilling på Art Matter – Danmarks Største Festival for Samtidskunst. Værket skal derfor udstilles i Folkehuset Absalon, den 26. maj, fra kl. 10-13. 
– Jeg jublede da jeg modtog mailen om at mit værk var blevet optaget. Det er lidt vildt at være udvalgt blandt mere end 400 værker, når der kun skulle udvælges 20. Det er jo en anerkendelse af det jeg laver, og ikke mindst mine budskaber om en verden med plads til mangfoldighed, smiler BAKAOS begejstret.
Art Matter udsendte tidligere på året et Open Call, hvor kunstnere kunne indsende deres værker til bedømmelse. Værkerne skulle passe ind i temaet ’Fællesskab’, hvilket er helt i tråd med BAKAOS’ budskaber, hvorfor hun straks indsendte kunstneriske bud på ’Fællesskab’, værket ’Forskelligheder Skaber Balance’.
– Det gør mig afsindig glad og taknemmelig at Art Matter har valgt lige netop mit værk, da hele mit kunstneriske univers især handler om det at vi skal yde omsorg for hinanden og acceptere, omfavne og give plads til hinandens forskelligheder. At det er vores forskelligheder såsom udseende, etnicitet, kultur, evner, tanker og seksualitet m.m. der gør verden til et spændende sted at være og som gør at vi kan mere sammen. Når vi accepterer, omfavner og respekterer hinandens forskelligheder, og derved et mangfoldigt fællesskab, så bidrager vi til fred, fortæller BAKAOS, med fødenavnet Barbara Kaad Ostenfeld.
Art Matter Festival er Danmarks største festival for samtidskunst, som i år finder sted torsdag fra 23. maj til lørdag den 1. juni i København og Malmø. Der er næsten 200 udstillinger, talks, performances, guidede ture og andre events, arrangeret af kunsthaller, gallerier og udstillingssteder som SMK, Louisiana og Kunsthal Charlottenborg.
Udstillingen finder sted søndag den 26. maj, kl. 10-13, i Folkehuset Absalon, Sønder Boulevard 73, i København. Her vil du kunne møde kunstnerne, samt arrangørerne bag Art Matter. Du kan desuden altid besøge BAKAOS i hendes atelier i Værløse – efter aftale.

Facebook
Reddit
Twitter
LinkedIn
Pinterest