Her er Liberal Alliances spidskandidat

Robert Mørck er ny spidskandidat og formand for Liberal Alliance i Furesø. Pressefoto.

Liberal Alliance har valgt ny formand for lokalafdelingen og spidskandidat til kommunalvalget i 2025. Robert Mørck skal stå i spidsen for partiet.
42-årige Robert Mørck skal føre Liberal Alliance ind i Furesø Byråd ved kommunalvalget i 2025. Det står klart efter generalforsamling i Liberal Alliance Furesø den 23. maj.
Steen Horstmann ønskede at gå af som formand. Robert Mørck blev valgt som ny formand for den lokale partiforening og som spidskandidat til kommunalvalget i 2025.
Robert Mørck gjorde sig første gang bemærket som folketingskandidat for partiet i 2022. Han er professionel soldat.
– Ved at vælge spidskandidat kan vi allerede nu sætte holdet frem mod valget. Så vi har den bedste chance for at få et blåt flertal i byrådet og en blå borgmester, siger Robert Mørck.
Han er klar i spyttet, når han bliver spurgt, hvilken forskel en blå borgmester vil gøre for Furesø-borgerne.
– At kommunen koncentrerer sig om kommunens kerneydelser i stedet for alle mulige projektmagerier. Vi skal sikre borgerne størst mulig valgfrihed i forhold til alle forhold i livet, forklarer Robert Mørck.
Liberal Alliance har generelt haft det svært i Furesø Kommune. Partiet fik et byrådsmedlem, da Ole Holleufer skiftede fra Venstre. Han blev genvalgt for en periode, men flyttede til København. Søren Broneé Broner overtog pladsen i byrådet, men partiet opnåede ikke genvalg i 2021.
På det tidspunkt var partiet i en livstruende krise på landsplan og var tæt på at ryge ud af Folketinget. Så kom Alex Vanopslagh til som formand og førte partiet til en stor valgsejr i 2022. Nu er partiet landets næststørste parti ifølge meningsmålingerne. Det burde forplante sig til kommunalvalget i Furesø.
– Der kan ske meget på halvandet år, men vi har gode chancer for at komme i byrådet og gode muligheder for at komme til at påvirke udviklingen i Furesø, lyder det fra Robert Mørck.

Facebook
Reddit
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *