Lokal festival aflyser – vender tilbage i 2025

Martin Bilgrav (tv.) og Benny Buxbom (th.) fra foreningen Furesø Live har valgt at aflyse Furesø Festival 2024. Pressefoto.

Der bliver ingen Furesø Festival på Furesøbad i 2024. Nye regler spænder ben for festivalen.
Benny Buxbom var godt på vej med Furesø Festival 2024. Han havde booket seks bands og havde flere i venteposition. Der var bestilt mobilscener samt bord og bænkesæt, men så kom beskeden fra Naturstyrelsen.
Ansøgningen om tilladelse til at holde festivalen i weekenden den 30-31. august var indsendt for sent og blev derfor afvist.
– Man må bare acceptere, at der er kommet nye regler på området. Nu er der fem måneders behandlingstid for en ansøgning. Vi indsendte ansøgningen i 2022 på samme tid. Dengang var der ingen problemer, fortæller Benny Buxbom.
Furesø Festival startede tilbage i 2017, men først i 2019 fandt man et bæredygtigt koncept. Så kom coronaen. Furesø Festival genopstod i 2022, men blev aflyst i 2023, da Furesø Kommune trak den økonomiske støtte.
Furesø Festival 2024 var planlagt til weekenden den 30-31. august.
Benny Buxbom holder et vindue åbent for, at andre lokationer kan overtage festivalen i 2024, hvis der skulle opstå en mulighed for det.
– Vi kan gennemføre Furesø Festival i miniformat, hvis muligheden viser sig et eller andet sted, siger Benny Buxbom
Under alle omstændigheder har Benny Buxbom og Martin Bilgrav ikke mistet modet og kigger frem imod 2025.
– Vi vil meget gerne vende tilbage i 2025, konstaterer Benny Buxbom.

Facebook
Reddit
Twitter
LinkedIn
Pinterest

1 kommentar til “Lokal festival aflyser – vender tilbage i 2025”

  1. Michael Myhlenfeldt

    Ærgerligt at nogle mennesker i kommunen har så meget magt og er spundet så meget ind i “kammerateriet” at de kan og vil ødelægge kultur, skabt af ihærdige frivillige, som kunne samle os alle sammen … Bare fordi de pågældende mennesker vil tjene penge til sig selv … Det! er øv …

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *