Mungo Park rykker ind i Galaksen

"At lære at dø" spiller som gæsteforestilling i Galaksen. Pressefoto: Mungo Park.

Onsdag den 8. maj klokken 19.30 kan man opleve Mungo Parks ensemble på gæstespil i Galaksen med forestilling ”At lære at dø”.
Teatret Mungo Park i Allerød har vokset sig stort og stærkt. Ensemblet drager gerne ud på gæstespil i andre kulturhuse.
Det sker onsdag den 8. maj klokken 19.30 i Galaksen, hvor man kan opleve den kontroversielle instruktør Viktor Tjernelds forestilling ”At lære at dø”. Han har skrevet forestillingen til alle, der føler sig lammet af mediernes billeder af hedebølgeflammer, tørke, de høje energipriser og politikernes fine taler, men for langsomme handling.

Handlingen i ”At lære at dø”.
Der er klimauge i den lille kommune og alle medarbejderne er klar! Men den klimadepressive folkeskolelærer Elin, kan næsten ikke holde klimaangsten tilbage, når hun skal undervise børnene i emnet. Klimaoptimisten Andreas er til gengæld topmotiveret for at starte i Miljøforvaltningen, hvor han skal tilse byggeriet af en ny stor industrihavn, der dog lige kræver at de fælder byens sidste stykke skov. Her starter en medrivende, skæv og uforudsigelig historie, som tager en vild, provokerende og magisk drejning under klimaugen, der ender som ingen havde forudset!
Billetter på www.galaksen.dk

Facebook
Reddit
Twitter
LinkedIn
Pinterest